Băiatul îi face iubitei sale câteva poze și observă o problemă de sănătate în ele

0

Pubertatea este în general o perioadă care trece foarte anevoios. Dar imaginează-ți cum ar fi acea parte a vieții cu o condiției medical specială?

Meg, fata cu pozele, a aflat că suferă de limfedem. Aceasta este o boală care contribuie la umflarea țesuturilor, dar și la retenția fluidelor.

Din cauza acestui defect evident pe care îl are la picioare fata a avut o viață foarte dificilă la școală. Aceasta a tot primit diferite porecle și în acest fel Meg a devenit extrem de complexată.

La un moment dat, chiar dacă afară era cald, ea purta pantaloni lungi ca să își poată ascunde membrele inferioare.

Atunci când fata a împlinit vârst de 24 de ani aceasta a suferit enorm, pentru că piciorul ei drept era mai umflat decât în mod normal de peste două ori.

Atunci ea pur și simplu și-a dorit să renunțe și chiar spune că a avut mai multe tentative de a scrie scrisori de adio pentru cei dragi.

Era atât de jenată de acest lucru încât a decis să țină secretul despre condiția sa fizică departe chiar și de iubitul ei. El nu și-a dat seama că lucrurile nu sunt tocmai normale datorită faptului că fata avea grijă mereu să țină ușile închise sau luminile stinse.

Însă într-o zi, Meg pur și simplu a decis să renunțe la acest complex pentru tot restul vieții ei. Așa că a mers la o sesiune foto împreună cu iubitul său. Atunci, pentru prima dată, fata și-a lăsat piciorul la vedere, pentru toată lumea.

Prietenul fetei a rămas fără cuvinte pentru că nu a știu nimic în tot acest timp, dar și pentru că și-a dat seama de fapt cât de greu i-a fost fetei pe tot parcursul anilor respectivi.

Acum, pentru că a învățat să se accepte fata și-a pus ca un fel de scop în viață. Ea le ajută și le susține cu ce e nevoie pe fetele care din diferite motive se simt prost din cauza felului în care arată.

Megan a ajuns să fie un adevărat exemplu pentru fetele cu care comunica. Oamenii care îi aflau povestea recunoșteau că această fată este una foarte frumoasă și la chip și la suflet, dar mai ales, toată lumea era de acord că Meg era în primul rând puternică pentru că a reușit să treacă peste problema pe care o are.

Această poveste trebuie să fie cunoscută de cât mai multă lume, mai ales fete tinere. Pentru că în zilele noastre oamenii nu sunt tocmai altruiști și aleg să fac rău mai degrabă decât să ajute.

Pe moment acest lucru poate fi unul amuzant, dar în realitate glume de acest fel au un impact negativ în general asupra adulților care vor deveni adolescenții care au fost cândva abuzați în vreun fel.

Chiar dacă depășesc momentele respective, foarte puțini oameni însă reușesc să se vindece complet de sechelele provocate cândva de semenii lor. Cazul lui Meg a fost unul cu final fericit, mai ales că aceasta a reușit să ajute ș pe alții.

Share.

Comments are closed.