8 cele mai tari locuri de munca din lume!

0

Textul este transcrierea filmului de mai sus. Vă recomand filmul.
Am vrut să fac 10, dar 2 dintre joburi au trebuit excluse chiar dacă aparent sunt bestiale:
Primul e atunci când faci vreo patru ani de facultate, vreo 2 ani de master după care te angajezi într-o corporație unde ți se oferă șansa să sugi p%@a ani la rând sub promisiunea că la anu’ va fi mai bine și ocazia să refulezi în team buildinguri în beții groaznice ca un rebel ce ești.
Al doilea job înșelător de mișto este cariera de actor porno, care aparent e fantastică până afli că nu alegi ce să f**$i și că dacă filmele cu bunicuțe sunt pe val și ție nu ți se scoală, poți să-ți iei adio de la carieră și de la pilonul al treilea de pensii private.
Așa că uite 8 joburi cu adevărat mișto pe care le au sau le-au avut unii de-a lungul timpului:

8. Testarea marijuanei medicinale.
Deoarece, în Anglia este legală vânzarea de marijuana medicinală în farmacii, aceasta trebuie supusă acelorași teste riguroase la care sunt supuse toate produsele de pe piață.
În alte cuvinte, sunt dispuși să te plătească să te faci praf și apoi să descrii amănunțit experiența.

7. Degustător de înghețată.
Jobul există în SUA în prezent. Degustătorul de înghețată încearcă și aprobă sau respinge fiecare aromă mâncând zilnic câte trei cornete din cantitatea produsă pentru un anumit gust.

6. Testarea paturilor de lux.
Tot în Marea Britanie, un producător de paturi de lux a plătit bloggeri să doarmă în paturile sale și apoi să scrie pe site-urile lor despre experiența trăită.

5. Degustător de vin.
În mod tradițional trebuie să ai un simț minunat al gustului și te poți angaja în cadrul podgoriilor pentru a verifica dacă fiecare producție de vin se ridică la înalțime prin calitate. E mai sus în top decât testerul de marijuana pentru că e mai bine plătit și pentru că una e să tragi verde la tine în garsonieră și alta e să o arzi șmecher pe podgorii cu păhărelul după tine.

4. Jucător profesionist
Companiile producătoare de jocuri video angajează oameni pentru a testa cele mai noi jocuri și a raporta eventualele erori. Dacă îți surâde ideea sunt cîteva companii care angajează asemenea jucători și în România. Dacă nu îți place ideea că vei fi angajat, îți poți încerca norocul cu un canal de gaming.

3. Îngrijitor de insulă în Pacific.
Ar fi fost pe locul 1 dacă ai avea șanse să te angajezi, dar pâna acum, un singur tip a primit jobul, și anume să aibă grijă de insula Hamilton pentru 6 luni. Alt motiv pentru care nu e pe locul 1 e că insula nu este populată, așa că în loc să fie plătit să ungă gagici pe plajă cu cremă solară factor de protecție 24 el tre să facă curat la țestoase, să strângă scoici și să curețe pește, deci nu chiar de vis.

2. Organizator de orgii.
În Roma antică, organizatorul de orgii pregătea petreceri cu vin, femei și muzică pentru înalta societate. Tipul era ca un fel de organizator de nunți contemporan, numai că mult mai mișto. Nimănui nu-i mai pasă de aranjamentele florale și formația de muzică populară dacă aperitivul e compus din 100 de gagici romane bine uleiate.

1. Testarea toboganelor de apă.
Companiile parcurilor de distracții te pot angaja să călătorești prin lume și să le testezi toboganele de apă și alte echipamente de agrement. E pe locul 1 pentru că nu îmi pot imagina ceva mai mișto decât să te plătească unii să te plimbi prin lume și să fii în concediu. Probabil că îți dau și înghețată gratis deci îl faci detașat pe degustătorul de înghețată de pe locul 7.

Sursa: zaiafet.blogspot.no

Share.

Comments are closed.