3 zodii au tendinta sa te manipuleze! Nu prea poti avea incredere in ele!

0

Printre zodii se afla nativi care stiu foarte bine cum sa-i manipuleze pe cei din jur. Unii o fac natural, altii fara a avea aceasta intentie. Mai exista si persoane care, tin multe secrete, iar acest lucru ii face pe cei din jur sa nu aiba incredere in ei. Iata care sunt zodiile in care nu trebuie sa ai niciodata incredere! Te vor dezamagi mai devreme sau mai tarziu!

Fecioara
Fecioarele sunt actori innascuti. Acesti nativi au capacitatea de a zambi cand sunt extrem de tristi fara ca nimeni sa-si dea seama ce se ascunde in spatele zambetului lor. In plus, daca se simt nevoiti apeleaza la lacrimi. Pot plange la comanda si ii impresioneaza chiar si pe cei mai puternici oameni. Daca vor sa obtina ceva, au interese foarte bine ascunse si nu isi arata deloc intentiile. Tot teatrul pe care il joaca este pus in scena intr-un mod foarte constient, calculand fiecare replica si fiecare gest.

Sagetator
Sagetatorii au tendinta de a dramatiza totul, chiar daca stiuatia nu este deloc grava. Fac din tantar armasar si sunt incapabili sa vada lucrurile bune in momentul in care simt ca viata nu este de partea lor. Acesti nativi joaca teatru foarte bine si au capacitatea de a-i minti pe cei din jur in fata, fara ca nimeni sa-si dea seama, decat, poate, prea tarziu. Intentiile acestor nativi nu sunt rele, ci pur si simplu asa s-au obisnuit. Le place sa-i prosteasca pe cei din jurul lor si isi schimba foarte des starile. Au foarte mult fete si niciodata nu vor spune cu adevarat ce intentii au.

Pesti
Pestii traiesc in lumea lor si viseaza cu ochii deschisi cat este ziua de lunga. Au tendinta de a-si creea adesea iluzii atat lor cat si celor din jur. Nu spun mereu ce intentii au si considera ca sunt destul de ghinionisti in viata. Mai mult, au adesea impresia ca cei din le vor doar raul. Deseori, comportamentul acestor persoane este nejustificat. Desi nu sunt genul care sa minta, deoarece nu stiu cum sa faca asta, ascund adesea adevarul si sunt persoane foarte secretoase.

Citeste mai multe pe: acasa.ro

Share.

Comments are closed.