3 zodii de barbati care se pricep sa-ti aline suferintele

0

Multe femei merg pe ideea ca barbatul perfect nu exista. Ei bine, conform astrelor, acesta chiar exista, insa trebuie cautat ceva mai bine, daca chiar isi doreste cineva sa il gaseasca. Este usor de recunoscut dupa semnul zodiacal, dar si dupa cateva calitati aparte: are atitudine, este puternic, este harnic, este tandru si frumos si are si simtul umorului bine dezvoltat.

Varsator: acest nativ este genul de barbat altruist, care este pregatit sa sacrifice totul de dragul persoanei de langa el. El se dedica trup si suflet familiei sale, fiind extraordinar de fidel. Situatiile in care calca stramb sunt extrem de rare. Caracterul sau este unul bland, linistit, idealist si uneori visator, insa suficient de atent incat sa te surprinda.

Rac: acest semn zodiacal este foarte bun la casa omului, fiind de mare ajutor deoarece este mereu gata sa te sprijine si sa-si asume sarcini in gospodarie. Cu siguranta nu este genul de barbat care lasa femeia sa duca tot greul casei, fiind o fire protectoare si care cauta solutii, punandu-si partenera mereu pe primul loc. El nu face nimic fara a o consulta pe aceasta.

Fecioara: barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane responsabile, saritoare, dar si exigente cu cei carora le ofera o mana de ajutor. De multe ori prefera sa isi asume diferite sarcini pentru a se asigura ca au fost indeplinite cu succes. Este un caracter amuzant, cu simtul umorului bine dezvoltat care stie cum sa te faca sa zambesti, chiar si atunci cand nu iti doresti asta.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: diamondsdirect.com

Share.

Comments are closed.