3 zodii de barbati care sunt obsedati de femei – alaturi de ei, riscul de a fi inselata este foarte mare

0

Se uita mereu dupa altele, astfel ca riscul ca ei sa te insele este foarte mare. Datorita faptului ca nimic nu poate sta in calea dorintei lor de a cunoaste femei noi, acesti nativi sunt de-a dreptul obsedati. Sa vedem despre cine este vorba:

Taur: la prima vedere nu ai spune despre acest nativ ca este un real gigolo. Ei bine, din pacate aparentele mai si insala. Taurul este un cuceritor, caruia ii place sa curteze dar si sa fie curtat. Sa nu te mire daca auzi ca este implicat intr-o aventura.

Scorpion: despre acest nativ se spun multe, iar el ramane pe lista obsedatilor dupa femei si dupa dragoste. Acestui nativ ii place sa detina controlul, sa fie stapan pe sine si sa domine pe cei din jur. Este un real cuceritor si adora sa experimenteze mereu ceva nou in materie de amor.

Fecioara: acesti nativi se numara printre cei mai obsedati dupa femei. Ei isi gasesc foarte dificil o relatie stabila, deoarece raman cu greu intr-un singur loc. Chiar daca ii stii drept calculati si echilibrati, atunci cand vine vorba despre reprezentantele sexului feminin, ei nu se mai pot controla absolut deloc.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Vixen Daily

Share.

Comments are closed.