3 zodii feminine care pot fi neveste de cosmar

0

Pentru anumite femei, casnicia este perceputa ca fiind o povara, iar frustrarile acestora si nemultumirile se rasfrang asupra partenerului, al carui viata devine un chin.

Care zodii devin neveste de cosmar:

Capricorn: acestei native cel mai bine ii este sa fie singura. Daca ajunge sa faca totusi marele pas, sotului ei nu ii va fi tocmai bine, deoarece va trebui sa ii suporte toate toanele. Aceasta este o fire care iubeste scandalul si vrea mereu sa aiba ultimul cuvant. Certurile ei sunt presarate adesea cu jigniri.

Taur: femeia nascuta sub acest semn zodiacal este o femeie extrem de geloasa, motiv pentru care poate deveni un cosmar pentru partener. Femeia Taur necesita un sot rabdator, deoarece aceasta nativa nu isi poate controla posesivitatea. Este genul de femeie care isi doreste sa ia deciziile si care isi doreste sa fie conducatoarea in relatie.

Scorpion: are o fire prietenoasa si este foarte atenta atunci cand se gandeste sa isi aleaga partenerul pe viata. Daca cel ales nu se ridica la standardele stabilite de ea pentru a ii mentine vie pasiunea, se transforma intr-o adevarata scorpie. Nu ii plac barbatii lipsiti de respect, motiv pentru care adesea ii umileste in public si il provoaca cand ii are cu ceva la mana.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Crosswalk.com

Share.

Comments are closed.