3 zodii inconjurate de intuneric

0

Sunt anumite zodii care raspandesc in jurul lor o aura orbitoare, aducand lumina chiar si in imprejurarile triste. De altfel, exista si nativi care se limiteaza sa traiasca in locuri in care se inchid din propria vointa. Afla despre cine este vorba:

Scorpion: probabil nici pe tine nu te uimeste faptul ca te-am inclus in aceasta lista. Ceea ce te tine pe tine departe de lumina sunt sentimentele tale si intensitatea acestora: in timp ce nimeni nu poate nega faptul ca esti o fiinta emotiva, pasionala. Cei din jurul tau se tem de tine, astfel ca nu ai cu cine sa imparti negura apasatoare. Chiar si cele mai placute momente pe care le traiesti sunt departe de lumina stralucitoare.  Cel mai bine ar fi sa iti pastrezi personalitatea magnetica fara sa iti cenzurezi pornirile, insa incearca sa dai curs si bunatatii ascunse in adancul sufletului tau.

Berbec: cu siguranta astrele nu au gresit cand te-au inclus in aceasta lista, cu toate ca esti un semn de foc. Motivul pentru care traiesti in intuneric este ca refuzi sa iti lasi mintea deschisa. Din nefericire, tu ai parte de o negura intelectuala. Nu este vorba despre contestarea inteligentei, ci incapacitatea de a tine cont si de parerea altora. Unii o numesc ignoranta, noi folosim termenul de inflexibilitate. Nu uita de faptul ca progresul umanitatii a fost instituit prin toleranta, prin comunicare si schimb de idei.

Fecioara: la prima vedere conferi oamenilor impresia ca esti un cumul de calitati, insa adevarul este ca te macina pe interior o atitudine critica muscatoare. Intunericul in care traiesti este croit de tine, iar cele mai puternice chinuri ti le cauzezi chiar tu. Pe langa pretentiile uriase pe care le ai de la tine excelezi si in invidie. Este unul dintre pacatele majore pe care le faci. Te deranjeaza toti cei care iti par superiori din diferite motive. Trebuie sa tii cont de faptul ca sufletul este cel esential, astfel ca nici cea mai frumoasa casa nu poate compensa pentru climatul emotional.

Cu toate ca aceste zodii traiesc in intuneric, ele au sansa de a recapata lumina. Este important doar sa isi doreasca sa redevina pure si stralucitoare.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: divahair.ro

Photo: Lover of Darkness

Share.

Comments are closed.