3 zodii predispuse sa fie indragite de persoane nepotrivite

0

LEU – leii sunt persoane orgolioase, crezand ca indiferent de ceea ce isi doresc ei vor primi. Pentru ei, atunci cand isi doresc sa fie cu cineva, nu conteaza daca persoana repsectiva este persoana potrivita sau nu. In cazul in care ei isi propun sa cucereasca pe cineva, sunt dispusi sa mute chiar si muntii din loc in scopul de a obtine ceea ce isi doresc. Din nefericire, rezultatele nu sunt mereu pe masura asteptarilor acestora, motiv pentru care adesea pot avea de suferit.

BERBEC – acesta este semnul zodiacal care nu are parte de noroc in dragoste, datorita greselii de a se indragosti de persoana nepotrivita. Chiar daca isi dau seama ca relatia nu are nici un fel de viitor alaturi de o anumita persoana, ei tot nu vor renunta. Berbecii nu stiu sa se gandeasca de doua ori inainte de a se lasa stapaniti de anumite emotii, lucru care se afla in dezavantajul lor. Din fericire exista si Berbeci care fac exceptie de la regula, reusind sa fie fericiti alaturi de persoana pe care isi doresc sa o aiba aproape. Adesea se poate intampla ca acesti nativi sa sufere din dragoste.

FECIOARA – acest nativ este precum Berbecul, indragostindu-se de persoana nepotrivita, motiv pentru care ajunge sa sufere din dragoste. Un alt motiv pentru care ei ajung sa sufere este lipsa de incredere in forta lor de seductie. Din nefericire, sunt genul de persoana care analizeaza prea mult o relatie, cantarind avantajele si dezavantajele acesteia in exces, totodata criticand persoana de langa ei. Acesta este motivul pentru care nu reusesc sa observe partile bune ale unei persoane si o exclud din viata lor fara a ii oferi vreo sansa. In schimb, ei aleg o persoana nepotrivita, care in timp se dovedeste a fi exact opusul a ceea ce isi doreau ei la inceputul relatiei.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: The Modern Man

Share.

Comments are closed.