4 semne zodiacale care nu se vad casatorite. Raman deseori fete mari

0

Fara clopote de insuratoare pentru aceste zodii!

Angajamentele nu sunt pentru toata lumea. Nici macar eu nu ma simt confortabil tot timpul in relatia pe care o am. Poate din cauza ca sunt varsator, gandul la obligatii imi da dureri de cap.

De multe ori ma duc la cea mai buna prietena a mea pentru sfaturi legate de relatii chiar daca ea nu este intr-o relatie si continua sa-l caute pe dl. Perfectiune.

 

Pentru tauri si pesti, ideea de a fi intr-o relatie este foarte confortabila si cu toate acestea au probleme in a-si deschide sufletul.

 

Berbeci (21 martie- 19 aprilie)

 

Berbecii vor juca intotdeauna dupa regulile lor proprii si este bine sa jucati cu cartile pe fata inca de la inceput altfel va iesi taraboi mare. Berbecii nu se tem atat de pierderea libertatii cat de faptul ca jumatatea nu ar putea sa tina pasul cu ei, iar la cat sunt ei de dinamici si plini de energie, sunt putine zodii care pot sa tina pasul.

 

Gemeni ( 21 mai – 20 iunie)

 

Una din cele mai importante abilitati ale gemenilor este comunicarea.  Cand este vorba de angajarea in relatii pe termen lung, incapacitatea de a decide, umbreste orice abilitate de comunicare.

 

Sagetator (22 noiembrie – 19 decembrie)

 

Sagetatorul este cel mai fericit atunci cand petrece timp singur sau impreuna cu prietenii. Chiar si atunci cand este intr-o relatie, sagetatorul prefera lucrurile simple. Se va retrage din scena atunci cand lucrurile devin complicate. Daca este fortat sa faca lucruri complicate, sagetatorul va disparea din peisaj definitiv.

 

Varsatorul (20 ianuarie – 18 februarie)

 

Varsatorul se afla in elementul sau atunci cand este intr-o relatie profunda si prieteneasca. Este greu sa iti dai seama ce gandesc astfel ca trecerea la urmatorul nivel se face cu anumite riscuri.

Cand e vorba de obligatii, varsatorii sunt foarte reticenti si pot sa dispara de la cel mai marunt lucru cu care se confrunta.

 

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: yourtango.com

Photo: Yahoo

Share.

Comments are closed.