4 zodii care ne pot inspira teama

0

Berbec

Atunci cand ceva nu ii place, nativul in zodia Berbec tinde sa uite de sine si sa devina agresiv, sa jignesca si sa spuna lucruri urate celor din jur, fara sa se gandeasca la consecinte. Are o reactie impulsiva, care este de evitat. Cel mai bun lucru este sa il lasati in pace atunci cand are aceste episoade.

Fecioara

Avand un spirit critic din fire, Fecioara tinde sa judece pe oricine si sa critice tot ce nu-i convine. Unele persoane ar putea spune ca este destul de insuportabila, deoarece spune ce are in gand, indiferent daca te jigneste sau nu. Este o fire impulsiva si razboinca, si crede ca mereu are dreptate si tot ce spune trebuie luat ca atare.

Scorpion

Nu stii niciodata ce are de gand nativul din Scorpion. Mereu plin de surprinze, cu o fire razbunatoare si razboinca, este mereu pregatit de cearta. Mereu cu argumente bine fundamentate, nimeni nu il poate invinge pe acesta intr-o confruntare directa.

Balanta

Cu toate ca este cea mai echilibrata dintre zodii, Balanta ar trebuie sa fie si cea care iti inspira cea mai multa teama. Spre deosebire de celelalte zodiace, Balanta actioneaza mereu lucid si cu capul pe umeri. Este de partea dreptatii si nu favorizeaza pe nimeni, lucru care poate supara uneori anumite parti, dar acestui nativ nu ii pasa decat sa se faca dreptate intr-un mod corect si onest. Trateaza lumea in mod egal si nu favorizeaza pe nimeni, dar stie sa isi impuna punctul de vedere si sa se faca inteles.

 

 

Photo: Luvze

Share.

Comments are closed.