4 zodii care te vor judeca foarte usor – Mare atentie!

0

Aceste semne zodiacale deja sunt cu ochii pe noi, chiar daca, sa-i judeci pe altii este un comportament autodestructiv. In primul rand pentru ca, fiecare dintre noi este unic si fiecare se intelege 100% doar pe sine.

Fiecare dintre noi traieste intamplari diferite, un trecut care-l urmareste si diverse presiuni care-i influenteaza deciziile. Si chiar daca cel de alaturi ne este cel mai bun prieten, cu care vorbim de 90 de ori pe zi, tot nu putem sa-I cunoastem intreaga poveste.

Atunci, de ce sa-i judecam? Mai ales ca stim ca nu le putem cunoaste intreaga poveste! Poate pentru ca asa e in firea omului.

Si, din pacate unele persoane sunt mai predispuse sa judece decat altele, iar asta devine si mai evident daca suntem atenti la semnele zodiacale.

Daca va incadrati intr-unul din aceste semne sau daca recunoasteti ca aveti aceasta tendinta, ar trebui sa va puneti serioase semne de intrebare.

De ce va deranjeaza atat de mult defectele altora? Sunt chiar atat de groaznici sau exagerati? Sau poate vedeti in altii doar propriile defecte?

Cu totii ne facem vinovati de asa ceva uneori, dar, daca faceti parte din zodiile mai predispuse sa-i judece pe altii, trebuie sa controlati aceste porniri si sa lucrati la o schimbare.

Citand din noua carte scrisa de Andrea Miller, Radical Acceptance, secretul iubirii durabile “ Elibereaza-te de idei preconcepute, care te pot trage inapoi, spune nu autosabotajului de a fi prea obtuz si de a judeca. Ai incredere in tine sa-ti deschizi inima si sa spui da!”

In cazul in care nu stiti sigur daca astrologia va face sa-i judecati pe altii mai mult decat ar fi normal, iata cele patru semnele zodiacale care au aceste tendinte.  

RAC ( 21 iulie – 22 iulie )

Sensibilitatea pe care o ai te face sa-i judeci pe altii. Crezi ca toti sunt impotriva ta, dar nu trebuie sa iei lucrurile atat de personal, unii isi spun parerea pentru ca vor sa fie de ajutor, nu-i mai judeca! Chiar daca e bine sa crezi in propria intuitie, nu uita ca ai un suflet foarte sensibil si poti axagera daca te simti atacat.

FECIOARA ( 23 august – 22 septembrie )

Despici firul de par cu regularitate, ceea ce te face sa pari foarte critic. Nu-ti mai face griji din cauza incoerentelor altora si lasa sa treaca de la tine, deoarece nimeni nu e perfect, nici macar tu! Si daca-i diseci pe cei din jur cand ai ocazia, este foarte probabil sa faca si ei la fel cu tine.

BALANTA ( 23 septembrie – 22 octombrie )

Tii totul in tine pentru ca nu-ti plac confruntarile, asa ca tendintele tale subiective se manifesta in diferite moduri. Ai sentimente pasionale despre dreptate sociala si echitate, care te fac sa privesti cu dezgust lumea din jur. Si daca ai constiinta prea dezvoltata, astepti ca altii sa fie si mai buni decat tine. Traiesti in lume, nu in afara ei, asa ca asuma-ti responsabilitati mai multe pe partea ta de glob si nu-ti mai face griji pentru cum isi conduc altii viata.

CAPRICORN ( 22 decembrie – 19 ianuarie )

Prin natura ta esti obsedat de control, asa ca nu esti renumit pentru rabdarea fata de altii. Ai o capacitate impresionanta de autocontrol, dar  trebuie sa incetezi  sa-i mai judeci pe altii pentru ca nu au acelasi comportament rigid. Asculta-i mai des pe ceilalti si ia-le parerile in serios, gandeste-te ca si tu poti  gresi uneori. Nu mai privit viata ca pe anarhie versus control sau bine versus rau! Lasa oamenii sa intre in viata ta si vei fi mult mai fericit!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: Stylishwife

Share.

Comments are closed.