A luat zatul care a ramas intr-un ibric de cafea, si l-a indesat bine intre firele de par dupa care s-a clatit cu otet. A iesit foarte frumos!

0

A luat zatul care a ramas intr-un ibric de cafea, si l-a indesat bine intre firele de par dupa care s-a clatit cu otet. E incredibil ce i s-a intamplat dupa ce a facut asta

Daca aveti parul saten sau castaniu si observati ca s-a decolorat, exista un truc simplu si rapid prin care ii puteti reda culoarea si stralucirea initiala. Aveti nevoie de o cafea la ibric, pe care trebuie sa o lasati sa se raceasca. Spalati podoaba capilara cu sampon si balsam, dupa care turnati cafeaua in par si lasati-o sa actioneze timp de 20 de minute.

Ulterior puteti clati parul cu apa sau, pentru a fixa culoarea mai bine, puteti folosi bere sau otet. La final veti observa ca acesta are o culoare uniforma si este stralucitor si matasos.
In plus, aceasta procedura este mai putin invaziva fata de cea normala, in care se foloseste vopsea, deoarece colorantii naturali nu contin chimicale care pot ataca parul.

Cantitatea de cafea de care aveti nevoie variaza in functie de lungimea si grosimea parului dumneavoastra; in general, sunt suficiente intre 2 si 4 cani. Nu folositi cafea instant la pliculet; contine aditivi care pot ataca firele de par.

Sursa: wow.bzi.ro

Share.

Comments are closed.