A murit in ziua in care a implinit 35 de ani. Preotul Marius Barascu a lasat in urma o sotie si 4 copilasi

0

Marius Gabriel Barascu, preot la Parohia Parava, a murit in urma unui teribil accident de circulatie, care a avut loc pe E 85, cunoscut ca „drumul mortii”. Un Duster, la volanul caruia se afla un sofer in varsta de 61 de ani a intrat intr-o depasire neregulamentara, acrosand un autoturism care circula din sens opus.

In urma coliziunii persoana de 61 de ani a murit pe loc, iar preotul Marius Gabriel Barascu s-a ales cu rani grave. Parintele se intorcea de la Manastirea Sihla si circula regulamentar in momentul in care autoturismul angajat intr-o depasire neregulamentara l-a lovit frontal.

„Un conducător auto de 61 ani, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a acroșat un alt autoturism care circula din sens opus, iar ulterior a intrat în coliziune pe contrasens cu alte două autoturisme .

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto vinovat și rănirea ușoară a două persoane. Ceilalți conducători auto implicați nu au consumat băuturi alcoolice”, se arată într-un comunicat al IPJ Bacău.

Preotul Marius Barascu a murit in ziua in care a implinit 35 de ani
Dupa cateva ore de chin, preotul Marius Barascu a murit. A lasat in urma o sotie distrusa de durere si patru copilasi, mai mici de 10 ani. Familia il astepta acasa, cu tortul, pentru a-i serba ziua de nastere. Marius Barascu implinea 35 de ani.

La scurt timp dupa moartea parintelui, oamenii care l-au iubit si-au exprimat durerea si incurajarile pentru familie: „Dumnezeu sa va aseze in Rai, Sfant Parinte”, „Dumnezeu sa va primeasca in imparatia cerurilor, parinte!”, „Dumnezeu sa-l ierte! Multa putere de la Domnul familiei! Suntem in rugaciune cu voi!”.

„A fost un preot cu alese calități sufletești, implicat în numeroase activități pastoral-duhovnicești și social-filantropice, râvnitor, apropiat de enoriașii săi, mereu în preajma celor aflați în suferință, implicat în multe proiecte educaționale dedicate tinerilor, dar și în lucrări de construire și înfrumusețare a lăcașurilor de cult din parohia unde și-a desfășurat misiunea;

Un slujitor care și-a asumat chemarea preoțească mereu inspirându-se din pilda viețuirii Părinților Bisericii și a marilor duhovnici în viață”, a spus IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

sursa

Share.

Comments are closed.