Abby & Brittany Hensel: Gemenele Siameze au devenit acum profesoare!

0

Abby & Brittany Hensel sunt gemenele siameze care au umplut primele pagini ale presei când s-au născut în martie 1990. Cele doua fete au devenit nume de uz casnic după ce au lăsat mass-media gura casca dupa ce au aparut la un program te televiziune de pe TLC. Surorile gemene au același corp, dar au mai multe organe diferite. Nu împărtășesc inima, stomacul, coloana vertebrală, plămânii sau măduva spinării.

Ele s-au născut în Carver County, Minnesota, la Patty, o asistentă medicală și Mike Hensel, un tâmplar. Ele au, de asemenea, un frate și o soră mai mică. Abby și Brittany sunt unul dintre cele mai rare personalitati de siamezi din lume. Gemenii siamezi apar de obicei o dată la fiecare 200.000 de nașteri, iar rata lor de supraviețuire este foarte scăzută. Faptul că aceste două surori mai trăiesc astăzi este un miracol.

Au fost crescute în Noua Germanie, Minnesota și au încercat să trăiască cele mai normale vieți pe care le puteau trai. Acum, aceste surori se află în ultimul an de facultate și finalizează o sarcină de predare a elevilor într-o clasă de clasa a IV-a. Gemenele fac o treabă superbuna și elevii lor le adora! Un videoclip recent arată că gemenle se pregătesc să lucreze dimineața și se angajează sa se ocupe clasa a 4-a, și o fac super!

Vedem că, precum mulți dintre noi, nu sunt oameni de tip A! Brittany și Abby ne spun că încearcă să se trezeasca 6:45 în zilele de scoala. La întrebarea la ce oră pleaca, o geamana spune 7:40, iar celălalt pretinde că la 7:50. Cred a una dintre ele sta rau cu timpul! Dar, atunci cele doua gasesc rapid un numitor comun și sunt de acord că isi părăsesc locuinta de obicei în jur de 7:45.

Supraveghetorul lor, Geri, a spus că a fost puțin îngrijorat la început despre modul în care elevii din clasa a IV-a ar răspund la această situație unică. Geri a explicat că era foarte important pentru el să lase elevii să știe cum ar arăta profesorii lor înainte de începerea anului, așa că toți s-au întâlnit și au ținut o ședință deschisă de întrebări și răspunsuri. Elevii s-au acomodat foarte rapid la Abby și Brittany și au salutat cu bucurie surorile în sala de clasă!

Geri a spus că Abby și Brittany sunt profesoare foarte bune. Directorul școlii, domnul Moberg, a spus chiar că nu a ezitat niciun minut să pună gemenele într-o sală de clasă și să le angajeze. Dl. Moberg spune de asemenea că el crede că Abby și Brittany vor continua să schimbe lumea și să facă lucruri pe care el, ca o singură ființă umană, nu le-ar putea face niciodată. Viitorul sigur va arăta luminos pentru ele! Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea cum predau Abby și Brittany in sala de clasa:

Share.

Comments are closed.