Aceasta adolescenta simtea dureri de gat puternice. Motivul i-a ingrozit pe parintii ei! (VIDEO)

0

Nu stiu care-i stilul tau, insa eu m-am obisnuit sa imi folosesc telefonul ca sa caut diferite lucruri. Este adevarat ca nu la fel de mult ca si copii mei, insa o fac si eu des. Uneori este nevoie sa le pun aceasi intrebare de 3 sau chiar 4 ori pana ca ei sa ma auda. Cand esti in oras, oriunde te uiti, adulti si adolescenti stau pe telefoane. Ai putea crede ca ceea ce urmeaza sa iti spun, este publicitate anti socializarii media.

Cu toate acestea, este o problema colaterala. Acest lucru afecteaza in mod groaznic sanatatea adolescentilor, precum si in cazul acestei tinere de 14 ani din ]videoclipul de mai jos. Medicii au constatat ca pozitia in care gatul este aplecat in timp ce oamenii stau pe telefon, provoaca dureri, care in mod normal nu ar trebui sa apara pana la varsta mijlocie.

Nu numai ca sunt multi care se confrunta cu aceasta durere, dar radiatiile x dauneaza si spinarii. Aceasta afectiune a aparut si in cazul lui Sarah Aitchison in varsta de numai 14 ani.

Mai jos puteti vedea intalnirea ei cu Dr. Chad Cotter, care ne vorbeste despre numarul ingrijorato de elevi de liceu cu astfel de dureri de gat, migrene, tensiune a umerilor si chiar amorteala sau furnicatori la brate.

Videoclipul contine discutia despre acest sindrom, si tratamentul care ar trebui aplicat intr-un astfel de caz.

Nu doar cei tineri, toata lumea ar trebui sa fie constienta de daunele ce le face aceasta pozitie, care pot duce la imbatranirea prematura a coloanei vertebrale. Ba mai mult, exista o aplicatie care va poate avertiza cand stati prea mult in aceasta pozitie!

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Share.

Comments are closed.