Aceasta femeie avea dureri atat de puternice incat nu se putea ridica din pat. Mai apoi, sora ei a remarcat ceva…

0

Rhonda Gessner a inceput sa scrie pe blogul ei despre boala misterioasa pe care a avut-o sora ei in 2001. Ea suferea de spasme musculare severe de stomac. A fost sa consulte diferiti medici pe parcursul unui an; biopsii multiple insa nu a gasit nici o explicatie pentru simptomele ei. Acestia ii prescriau diferite medicamente si incercau sa gaseasca o solutie.

Exista o suspiciune cum ca ea ar putea suferi de scleroza multipla. Nimic definitiv nu putea fi dedus ca si cauza pentru suferinta ei teribila, sanatatea ei agravandu-se. Ea credea ca urmeaza sa moara. Ba chiar planifica o ultima excursie. Gessner vorbea cu ea la telefon in timp ce isi amintise un articol pe care il primise de la un prieten, si a intrebat-o pe sora ei daca consumase Coca-Cola dietetica. Destul de ciudat, chiar in momentul in care vroia sa isi deschida o sticla, a spus ca a consumat aceasta bautura in tot acest timp. Ceea ce s-a constatat ca ii provoca aceasta suferinta era otravire de aspartam. Vandute in mod obisnuit, cantitatea de aspartam a fost letala! Ea a renuntat la consumul de Cola dietetic si i s-a prescris un medicament pentru a trata efectele aspartamului.

In cele din urma durerile s-au retras iar ea si-a revenit. Cu toate acestea, nu s-a constata vreo legatura dintre acesta si cancer, potrivit Institutului National al Cancerului din SUA. Avand in vedere faptul ca au existat mai multe rapoarte de tipuri de simptome si boli care sunt aproape identice cu cea suferita de sora lui Gessner, ar trebui sa ne dea de gandit. Urmatorul videoclip pe care sunteti pe cale sa il vizionati, este doar o poveste spusa de o femeie care aproape a murit din cauza consumului de Aspartam. Anuntati-ne ce credeti despre aceasta poveste!

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Share.

Comments are closed.