Aceasta femeie din zodiac iubeste o singura data – afla despre cine este vorba

0

Fiecare om in parte reactioneaza diferit la suferinta. Sunt persoane care plang cu lacrimi amare, dar sunt pregatite sa o ia de la inceput ziua urmatoare, insa sunt si acele persoane care nu isi revin niciodata de pe urma durerii provocate.

Persoana care a facut afirmatia conform careia timpul poate vindeca orice rana, nu a cunoscut-o pe zodia despre care vom vorbi noi astazi. Este vorba despre o nativa care daca sufera o dezamagire crunta, nu va mai reusi sa iubeasca niciodata. Indiferent de cat de fermecator sau de bine intentionat ar fi barbatul care doreste sa ii cucereasca inima, acesta se va lovi de un zid de gheata. Afla despre cine este vorba in randurile de mai jos.

Femeia cu inima de gheata este acel gen de femeie care daca a trecut printr-o dezamagire care i-a cauzat suferinta, nu va mai iubi vreodata.

Iubeste o singura data in viata, isi pune sufletul pe tava si gata. Ea nu isi va mai darui inima unui al doilea barbat, in cazul in care primul nu a fost capabil sa o pastreze intreaga.

Este vorba despre zodia Capricorn. Aceasta nativa este renumita pentru precautia de care ea da dovada, atat pe plan profesional cat si amoros. Ea nu se va arunca niciodata cu capul inainte, pierzandu-si mintile intr-un flirt fierbinte si nici nu isi va darui vreodata inima oricui o pretinde, fara ca acesta sa isi dovedeasca realul potential.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Quora

Share.

Comments are closed.