Aceasta zodie este cea mai nefericita din zodiac pe plan sentimental, deoarece se indragosteste numai de persoane nepotrivite

0

Nu toata lumea poate avea noroc in dragoste si din pacate exista femei care aleg sa ramana in relatii toxice chiar si atunci cand acestea nu functioneaza, datorita faptului ca se indragostesc prea usor de partener, vazandu-I perfect si sperand ca vor primi intr-un final ceea ce merita de la partener.

Acelasi lucru se petrece si in  cazul femeii Leu, care cu toate ca pare o persoana stapana pe sine, se indragosteste de persoana nepotrivita si sufera enorm in urma relatiilor pe care le are. Nu ii place compania persoanelor cuminti, alegand sa traiasca momente palpitante.

Daca aceasta nativa intalneste un “baiat rau”, atitudinea acestuia o va atrage si o va face sa se simta precum intr-un film captivant de la Hollywood. Se aventureaza in relatia respectiva, va incerca lucruri noi si va savura fara pic de retinere stilul rebel al acestuia. In cele din urma, va trece cu usurinta peste aceasta faza si va tanji dupa stabilitate, maturitate si siguranta din partea partenerului.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Soren Dreier

Share.

Comments are closed.