Acest ingredient din bucataria ta te poate ajuta sa opresti un atac de cord

0

Boala de inima este principala cauza de deces in lume. Dar, ce se intampla daca un atac de cord poate fi oprit in cateva secunde cu un ingredient care il aveti deja in bucatarie. Conform fitoterapeutului Dr. John Cristopher, tinctura de ardei iute este cel mai bun remediu pentru cazurile de urgenta si a atacurilor de cord.

Cum sa folosesti ardeiul iute

Ardeiul iute are cel putin 90.000 de unitati Scoville, conform Unitatilor de Caldura Scovile (SHU). Habanero, pasarea africana, Jalapeno si Scotch Bonet sunt specii de ardei iute care au aceasi valoare SHU. Puteti gasi ardei iute in supermarketuri, magazine alimentare sau magazine de sanatate.

Daca aveti ardei iute acasa, datii persoanei cu atac de cord o lingurita de ardei iute intr-un pahar de apa. Pacientul trebuie sa fie constient ca sa functioneze.

Daca persoana este inconstienta, puteti folosi extract de ardei iute. Puneti cateva picaturi sub limba pacientului.

Ardeiul iute este un stimulent puternic. Acesta creste ritmul cardiac si transporta sangele in toate partile corpului, echilibrand circulatia. Ardeiul iute are efect hemostatic, oprind sangerarea instantaneu, si ajuta la recuperarea dupa un atac de cord.

Nu uitati, multi experti spun ca nu au pierdut nici un pacient datorita acestei terapii instante.

Reteta de tinctura a Doctorului Schulz

Aceasta este reteta pentru tinctura de ardei iute care este considerat cel mai bun remediu pentru cazurile de urgenta de atac de cord. Utilizati numai ardei iute.

Ingrediente:

Praf de ardei iute

1-3 ardei iuti proaspeti

Alcool 50%

O sticla de 1L

Mod de preparare:

Purtati manusi de siguranta. Umpleti un sfert din sticla de sticla cu praf de ardei iute. Turnati alcool peste astfel incat pulberea sa fie acoperita. Intr-un blender amestecati ardeii proaspeti cu suficient alcool pentru a obtine o consistenta cremoasa, ca un sos. Adaugati amestecul in sticla pana ce 3 sferturi sunt pline. Umpleti restul cu alcool si puneti capacul. Scuturati flaconul de mai multe ori pe zi. Lasati tinctura intr-un loc intunecat timp de 14 zile apoi strecurati. Pastrati tinctura finala intr-o sticla inchisa la culoare. Pentru o tinctura mai puternica lasati la infuzat timp de 3 luni inainte de a strecura.

Recomandare de dozare

Dati 5-10 picaturi pacientului constient, care a suferit un atac de cord sau accident vascular cerebral. Mai datii alte 5-10 picaturi dupa 5 minute. Repetati tratamentul pana cand starea pacientului se imbunatatete.

In cazul in care pacientul este inconstient, puneti 1-3 picaturi sub limba si incepeti resuscitarea. Repetati tratamentul dupa 5 minute si la fiecare 5 minute pana cand conditia pacientului se imbunatateste.

Beneficii de sanatate

Ardeiul iute este utilizat in tratarea altor alimente. Are proprietati antifungice. Efectele benefice sunt cunoscute pentru sistemul digestiv, deoarece stimuleaza productia de suc gastric, ameliorand gazele. Ardeiul iute are proprietati anticancerigene, iar acestea sunt recomandate mai ales pacientilor diagnosticati cu cancer pulmonar si la fumatori. Este foarte benefic si in tratarea problemelor la stomac, simptome de gripa, migrene, alergii, roseata, obezitate, dureri de dinti si artrita.

Ardeiul iute este unul dintre cele mai puternice condimente naturale si poate face minuni pentru inima. Daca te lupti cu probleme cardiace, intotdeauna sa ai tinctura la indemana.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthycaregroup.com

Share.

Comments are closed.