Aceste 3 femei ale zodiacului sunt foarte destepte, insa ele nu au scoala vietii

0

O femeie desteapta nu este neaparat suma facultatilor pe care le-a urmat, ea poate sa fie recunoscuta si dupa modul in care se comporta cu cei din jurul ei, dupa felul in care se comporta in viata de zi cu zi si dupa calitatea oamenilor din jurul ei. Scoala vietii, de fapt, presupune acumularea unor experiente care iti ofera un anumit grad de intelepciune in relatiile cu cei din jur.

Afla despre care native vom vorbi astazi, din randurile de mai jos:

Rac: sensibilitatea ta si nevoia de a te apropia de cat mai muti oameni te-a ajutat sa te integrezi usor si sa urci pe treptele succesului, destul de rapid. Esti genul de persoana care depune mult effort pentru a ajunge cine este. Totusi, muncesti mai mult decat ceilalti si depui mai multe eforturi si faptul ca iti oferi mereu ajutorul arata faptul ca nu ai scoala vietii. Cei din jur profita de bunatatea ta. Incearca sa fii mai selectiva cu cei din jur, in special cu prietenii.

Balanta: esti o femeie deschisa si sociabila. Iti place sa te insotesti de oameni si sa ai cat mai multi prieteni. Totusi, o mare parte dintre acestia sunt falsi si isi aduc aminte ca existi doar atunci cand au nevoie de tine. Trebuie sa inveti sa vezi dincolo de aparente. Foloseste-ti intelepciunea mai mult in relatiile cu cei din jur si nu ii lasa sa profite de bunatatea ta.

Pesti: iti place sa le faci tuturor pe plac doar pentru a te integra cu usurinta intr-un grup si pentru a iti face prieteni. Daca ai fi avut scoala vietii, ai fi stiut ca cine te doreste cu adevarat va face orice pentru a te pastra. Cu toate ca esti o femeie de succes, barbatii te duc adesea de nas. Nu este de mirare ca ai trecut printre atatea relatii esuate, in urma carora ai ramas cu inima franta. Ai mai multa incredere in tine si incearca sa fii mai selectiva cu persoanele carora le dai voie sa intre in viata ta.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: divahair.ro

Photo: Bliss Read

Share.

Comments are closed.