Aceste 3 zodii de barbati inseala tot timpul – ei nu se pot abtine

0

Semnul zodiacal poate sa dezvaluie multe aspecte nebanuite despre modul in care o persoana se comporta in plan amoros.

3. BERBEC

Barbatii nascuti in zodia Berbec sunt renumiti pentru infidelitatea lor. Acestia cedeaza poftelor trupesti fara a sta prea mult pe ganduri si sunt predispusi la aventuri de o noapte. Semn de foc, berbecul este cel mai impulsiv nativ al zodiacului. Barbatul Berbec isi poate parasi partenera si poate sa se recasatoreasca si de o mie de ori.

2. VARSATOR

Barbatul Varsator este instabil emotional si aproape deloc loial. Nu prea se gandeste la consecintele pe care le-ar putea avea actiunile sale si se arunca in aventuri fara sa isi puna prea multe intrebari. Insala atunci cand se plictiseste in relatia in care este si nu ii pasa prea tare daca este prins, intrucat se considera o fire care nu poate fi constransa.

1. SAGETATOR

Barbatul Sagetator este cel mai infidel din zodiac. Reprezentantii acestei zodii sunt adesea barbati insurati care reusesc sa duca o viata dubla. Ei au nevoie de multa aventura, atat in dormitor, cat si in viata in general. Sunt mereu in cautare de experiente noi si le este greu sa ia un angajament in serios.
Sursa: www.kfetele.ro

Photo: 1boon.daum.net

Share.

Comments are closed.