Aceste 3 zodii de femei sunt foarte dificile – e greu sa le suporti

0

Sunt genul de femei increzute, egoiste si se cred mai presus decat oricare alta femeie. Ele sunt educate insa te trateaza cu superioritate si vor sa fie respectate si admirate. Este foarte dificil sa le faci fata si si mai dificil sa le suporti.

Femeia Capricorn este genul de femeie foarte mofturoasa. Ba mai mult, acest caracter mofturos este de asemenea dublat de o aroganta iesita din comun. Este convinsa de faptul ca e unica pe lume, motiv pentru care pretinde marea cu sarea, deoarece considera ca asa i se cuvine. Are toane, un caracter schimbator si nu recunoaste atunci cand greseste.

Femeia Scorpion este genul de femeie careia ii place sa stabileasca reguli indiferent de situatia in care se afla. Este o femeie intoleranta si isi spune punctul de vedere cu orice pret, fara a accepta orice alta parere. Este genul de femeie capricioasa si increzuta, fiind convinsa de faptul ca ea are mereu dreptate.

Nativa Leu nu se va multumi niciodata cu jumatati de masura. Ea isi doreste totul sau nimic. Este genul de femeie pretentioasa si face o multime de mofturi indiferent de situatie. Are tendinta de a domina, motiv pentru care este considerata barbatul in casa. Este genul de persoana mandra de sine deoarece se considera cea mai frumoasa, cea mai sexy si cea mai desteapta.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: From the editor’s chair – WordPress.com

Share.

Comments are closed.