Aceste 3 zodii de femei sunt magice. Ele au puteri neobisnuite

0

Exista oameni cu totul si cu totul speciali, care sunt inzestrati cu puteri deosebite si care pot vedea dincolo de aparente.

Rac: acest nativ a fost inzestrat cu o putere neobisnuita care il ajuta sa vada in viitor. Acest lucru inseamna ca este aproape imposibil pentru cineva sa il insele fara ca acesta sa isi dea seama. Are o intuitie rapida, iar in situatiile in care iubeste, stie din start ceea ce partenerul gandeste sau isi doreste.

Sagetator: in cazul in care o femeie Sagetator vrea sa iti transmita un mesaj, o va face fara a rosti vreun cuvant, datorita faptului ca este inzestrata cu darul telepatiei. Inca din copilarie reusea sa comunice astfel cu mama sa, astfel ca acum, ajunsa in pragul maturitatii, nu doar transmite ci si afla informatii prin puterea mintii.

Scorpion: femeia Scorpion este misterioasa si destul de introvertita, chiar daca uneori lasa impresia ca este dezinvolta si frivola. In spatele acestei atitudini arogante se ascunde una dintre femeile care are cele mai mari puteri paranormale. In momentele in care se concentreaza intens, aceasta femeie poate comunica cu spiritele de dincolo. Ba mai mult, prin intermediul viselor sau al semnelor care ii apar in viata de zi cu zi, nativa Scorpion primeste mesaje de dincolo, semne ori prevestiri.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: thedailybeast.com

Share.

Comments are closed.