Aceste 3 zodii de femei nu sunt capabile sa traiasca fara iubire. Ele simt o nevoie permanenta de dragoste

0

Acesti nativi nu suporta singuratatea datorita faptului ca nu le place lipsa de afectiune. Traiesc pentru aceasta si pentru persoana care le-o ofera.

Un partener de viata este esential in viata acestor femei, pentru a nu suferi.  Afla despre care femei ale zodiacului este vorba:

Balanta

Femeia din aceasta zodie, simte cel mai mult o nevoie constanta de iubire. Nu isi imagineaza viata fara afectiune, pentru ca o apreciaza, fiind o persoana afectuoasa, fragila si gingasa. Cel mai mult are nevoie de atentie, neavand alte pretentii foarte mari din partea partenerului. Partenerul persoanei nascute in aceasta zodie ar fi ideal sa fie romantic, manifestandu-si iubirea, deoarece sufletul ei cald simte nevoia de apreciere si dragoste.

Berbec

Femeia din aceasta zodie le transmite de foarte multe ori o teama barbatilor, facandu-i sa se indeparteze, deoarece are foarte multa dragoste de impartasit. Atunci cand are impresia ca va ramane singura o perioada de timp, are tendinta de a cadea in depresie. E convinsa ca partenerul ei trebuie sa se implice in relatie, la fel de mult ca si ea. Faptul ca nu isi arata sentimentele ii creaza neplaceri. Sufletul ei are nevoie constanta de cuvinte sincere.

Pesti

Iubeste si vrea sa fie iubita. Este usor de ranit, iar din acest motiv trebuie sa se simta apreciata si dorita. Daca ceva nu merge bine se inchide in ea. Rabdarea, gesturile romantice si atentia sunt esentiale in viata ei.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: realitatea.net

Photo: Shutterstock

Share.

Comments are closed.