Aceste 3 zodii de doamne ii fac fericiti pe barbati – sunt pline de energie si sunt foarte creative in dormitor

0

Datorita faptului ca reusesc sa ii cucereasca cu sensibilitatea si cu naturaletea lor, ii au pe barbati la degetul mic. Reprezentantii sexului tare se lasa coplesiti de stralucirea lor, pe care o uita foarte greu. Este vorba despre femeile care ajung cu usurinta in inima barbatiilor si stiu cu exactitate cum sa ii faca fericiti.

Iata despre ce zodii este vorba:

Berbec: este plina de vitalitate, energie si senzualitate. Nu se lasa usor cucerita deoarece isi doreste sa fie cea care face primul pas. Atunci cand un barbat reuseste sa patrunda in dormitorul ei, devine sexy si romantica. Il face sa se joace dupa regulile ei, ceea ce cu siguranta nu ii va parea rau. Iubeste si ii place sa fie iubita si se dedica complet relatiei. Fanteziile sale sunt dintre cele mai interesante si nici macar cel mai puternic barbat nu poate rezista.

Leu: femeia care este nascuta sub acest semn zodiacal este o legenda, ceea ce se observa inca de la distanta. Emana prin toti porii senzualitate si feminitate si este foarte greu sa ramana anonima. Atunci cand iubeste ramane la fel de puternica si de ferma. Ii place sa domine, fapt care este pe placul barbatilor.

Scorpion: nativa Scorpion da tot ceea ce are mai bun din ea. Este genul de persoana senzuala, pasionala, careia ii place sa experimenteze lucruri noi, fapt care ii ofera partenerului tot felul de surprize placute. Este genul de femeie creativa in dormitor si foarte pasionala. O obsedeaza controlul, deci barbatul cu care ajunge in pat trebuie sa se astepte la experiente excentrice.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

 

Photo: teropongsenayan.com

Share.

Comments are closed.