Aceste 3 zodii de femei ii fac pe barbati fericiti – ele sunt pline de energie si sunt foarte creative in dormitor

0

Cele trei native ii au pe barbati la degetul mic datorita faptului ca reusesc sa ii cucereasca cu sensibilitatea si cu naturaletea lor. Barbatii se lasa coplesiti de stralucirea pe care ele o au si care este greu de uitat. Este vorba despre femeile care ajung cu usurinta la inima barbatilor si care stiu cum sa ii faca fericiti pe acestia.

Este vorba despre urmatoarele native:

Berbec: aceasta nativa este plina de vitalitate, energie si este senzuala. Nu se lasa usor cucerita deoarece ea isi doreste sa faca mereu primul pas. In momentul in care un barbat a reusit sa ajunga in dormitorul ei, femeia Berbec se transforma intr-o femeie sexy si romantica. Il face sa joace dupa regulile ei iar acestuia nu ii va parea deloc rau. Ii place sa fie iubita si se ofera pe tava cand simte ca primeste ceea ce isi doreste. Fanteziile sale sunt interesante, astfel ca nici cel mai puternic barbat nu i-ar rezista.

Leu: aceasta nativa are o eleganta rara, care se poate remarca inca de la distanta. Emana prin toti porii ei senzualitate si feminitate, astfel ca este greu sa fie anonima. Atunci cand iubeste ramane la fel de ferma si puternica, deoarece ii place sa domine, lucru ce este pe gustul barbatilor.

Scorpion: femeia Scorpion este senzuala, pasionala, ii place sa experimenteze, lucru ce ii ofera partenerului surprize dintre cele mai nebanuite. Este o femeie creativa in dormitor si foarte pasionala, salbatica, fierbinte. Are o obsesie pentru control, deci barbatul care ajunge in dormitorul ei trebuie sa se astepte la experiente excentrice.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: The Trent

Share.

Comments are closed.