Aceste 3 zodii de femei sunt speciale – iti doresti sa le ai langa tine, insa te si temi de ele

0

Despre femei se spune in general ca acestea au un simt aparte, care le ajuta sa vada dincolo de aparente si sa descopere minciunile care li se servesc. Cu toate acestea, printre ele exista si femei cu totul speciale, care se bucura de o serie de puteri deosebite. Au o intuitie extraordinara si capacitati extrasenzoriale, cum multi nu au.

Rac: nativa Rac este o femeie deosebit de empatica. Ea preia foarte usor starile celor din jur, reusind cu usurinta sa se puna in pielea lor si sa vada lucrurile prin ochii acestora. Are capacitatea de a comunica telepatic, fapt ce nu este la indemana altor persoane. Acest lucru il face numai cu persoanele cu care are o afinitate sufleteasca. Intuieste cu usurinta ceea ce altii isi doresc, luandu-i prin surprindere. Este un fel de clarvazatoare, pe care nu ai cum sa o minti. Poate chiar sa vada in viitor, avand si puterea clarviziunii. Este genul de femeie pe care iti doresti sa o ai aproape, insa de care te si temi.

Scorpion: este o femeie misterioasa, introvertita, insa in penumbra in care se asaza reuseste sa vada cel mai bine o serie de lucruri care probabil altii nu si-ar dori sa le dezvaluie. Ba mai mult, ea poate citi limbajul trupului, poate sa decodeze anumite semne, intuind de asemenea stari sufletesti si iesind in intampinarea celorlalti cu un cuvant potrivit.

Gemeni: nativele Gemeni sunt femei duale, insa tocmai aceasta caracteristica le face sa vada perfect in directii diferite. Le plac provocarile care le testeaza rezistenta in fata neprevazutului. Ceea ce ar trebui sa stii despre ele este ca atunci cand vor sa iti transmita un mesaj, o vor face chiar si fara a rosti un cuvant.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Neil Rosenthal

Share.

Comments are closed.