Aceste 3 zodii nu stiu ce inseamna sa iubesti pe cineva cu adevarat

0

Fiecare femeie viseaza la o dragoste perfecta, la o relatie in care sa ofere totul si sa primeasca in acelasi timp totul. Sa aiba parte de iubire, de intelegere, apreciere si de rasfat. Din pacate nu toti barbatii sunt capabili de asa ceva, astfel ca exista si barbati care pur si simplu nu sunt in stare sa iubeasca in sensul adevarat al cuvantului.

Afla care sunt acestia:

Leu: inainte de a lua de buna o declaratie de amor a acestui nativ ar trebui sa te gandesti de doua ori. Acesta este o fire foarte mandra, nu prea stie sa iubeasca pe altcineva, doar pe sine. Este o persoana egoista, capricioasa, fiind dificil pentru el sa puna nevoile altcuiva mai presus, moment in care iti va fi si tie dificil sa accepti ca se pune pe sine mai presus de orice.

Gemeni: acest nativ te va ameti din vorba, iti va spune orice doar ca sa te convinga de sentimentele pe care el le are, insa, in realitate, atunci cand il vei pune sa isi demonstreze iubirea indiferent de modul in care alegi sa o faca, el va da bir cu fugitii. El nu poate sa iti ofere o iubire de lunga durata, stabila sau serioasa.

Taur: nativul Taur este mult prea preocupat de propria persoana pentru a fi in stare sa iubeasca si pe altcineva. Nu stie ce inseamna iubirea pasionala si nu va putea sa iti ofere o astfel de iubire chiar daca iti va promite acest lucru. Stie cum sa te cucereasca insa cu siguranta nu stie cum sa te pastreze.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: WomenWorking

Share.

Comments are closed.