Aceste 3 zodii refuza sa creada in dragoste adevarata

0

In cazul acestor trei nativi, subiectul dragoste este unul tabu, fie ca au avut de suferit in urma acesteia, fie pentru ca pur si simplu considera ca iubirea nu este un lucru bun. Pentru asta, persoanele care se indragostesc de ei vor avea mult de lucru pana a le convinge ca merita sa fie iubite.

Iata despre care zodii vorbim:

  1. Taur: aceasta este o zodie de pamant, fiind extrem de rational in orice face, inclusiv cand vine vorba despre dragoste. Refuza sa creada in dragoste la prima vedere si este mereu precaut, astfel ca nu se arunca cu una cu doua in relatie. De fapt, se intampla adesea sa aiba probleme cu cei din jur, in special ca isi supraevalueaza calitatile, considerandu-se ca fiind o persoana perfecta.
  2. Fecioara: nativii acestei zodii nu cred in dragoste adevarata deloc si prefera sa se izoleze doar pentru simplul fapt ca se cred net superior celor din jurul lor. Sunt persoane extraordinar de critice, motiv pentru care vor indeparta multi oameni. Dorinta permanenta de a atinge perfectiunea indiferent despre ce este vorba, domina orice posibil sentiment pe care ei l-ar putea simti.
  3. Capricorn: este greu de crezut faptul ca cei nascuti in aceasta zodie vor trai vreodata dragostea adevarata. Ei sunt convinsi ca aceasta nu exista, motiv pentru care nu isi dau silinta in nici un fel pentru a o gasi. Ei prefera sa se cufunde in studii, sa munceasca pana la momentul epuizarii, decat sa depuna chiar si putin efort in scopul de a descoperi o persoana care sa merite iubirea lor.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: SBS

Share.

Comments are closed.