Aceste 3 zodii refuza sa creada in iubire

0

Atunci cand vine vorba despre dragoste, multi se gandesc la frumusetea pe care acest sentiment o are. Este uimitor sa iubesti si sa fii iubit, insa nu toata lumea are ocazia sa se bucure de un astfel de sentiment. In aceasta cauza se regasesc si 3 zodii, care efectiv refuza sa creada in iubire. Tu te numeri printre ele?

Fecioara

Pe langa faptul ca nu cred in dragoste si iubire adevarata, acesti nativi sunt inzestrati cu un spirit critic care ii indeparteaza pe cei din jur. Au o dorinta permanenta de a atinge perfectiunea, ceea ce domina sentimentul pe care l-ar putea simti. Nu este usor sa te apropii de acestia, datorita senzatiei de rigiditate si de seriozitate. Toanele pe care ei le au ii deruteaza complet pe cei care incearca sa se apropie de ei.

Scorpion

Aceasta zodie se considera perfecta desi are probleme serioase cu relationarea cu cei din jur. Aerul de superioritate o izoleaza complet de persoanele aflate in preajma, insa acest lucru nu o deranjeaza. Nu este o zodie empatica, cu toate ca are pretentia ca cei din jur sa o inteleaga mereu. Nu stie cum sa piarda si se gandeste mereu la razbunare. Nu crede in sentimente adevarate sau in iubire, ceea ce o determina sa fie nemiloasa si izolata.

Capricorn

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal nu vor simti niciodata iubirea adevarata, asta nu pentru ca nu isi doresc ci pentru ca nu cred in existenta acesteia. Sunt mult prea rationali pentru a se explica in ceva ce nu are o explicatie. Cu toate ca nu sunt oameni rai, nu sunt capabili nici de a face bine. Are ambitie multa si dorinta de succes astfel ca uita ca au un suflet care trebuie hranit uneori. Motivul pentru care prietenii ii raman aproape este pentru ca il plac cu adevarat. Atunci cand ai probleme nu te baza pe acest nativ deoarece el nu te va ajuta.  Este genul de zodie care refuza din start ideea de iubire sau posibilitatea de a isi intalni marea dragoste.

Este de preferat sa incerci sa eviti acesti nativi deoarece ar putea sa te faca sa suferi.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: divahair.ro

Photo: slideshare.net

Share.

Comments are closed.