Aceste 4 semne zodiacale construiesc cele mai de durata relatii

0

Iata semnele zodiacale care chiar stiu cum sa faca relatiile sa functioneze! Nu mai este un secret  ca relatiile de lunga durata necesita foarte mult efort, incredere, comunicare si rabdare  si este evident ca nu se construiesc singure peste noapte. Convietuirea  pe termen lung alaturi de cineva este o decizie pe care o luam din nou, zi dupa zi. Aceasta este o responsabilitate imensa, pe care trebuie sa si-o asume ambii parteneri, alaturi de eforturi uriase pentru ca relatia  sa mearga bine. Sa fim sinceri, nu toata lumea s-a nascut pentru asa ceva.

Din motive diferite, o multime de oameni aleg sa nu se implice in relatii de lunga durata, preferand convietuiri fara obligatii sau relatii pasagere.

Relatiile de succes, si nu numai, depind de capacitatea partenerilor de a interactiona, dar si de circumstantele de viata ale fiecaruia.

Astfel, multi considera ca perioada prin care trec nu este tocmai potrivita pentru angajamente pe termen lung.

In vremurile  in care traim, cu Tinder si alte metode moderne de relationare, este usor sa ingropam relatiile monogame de lunga durata, trecand  de la un partener la altul, mereu in cautare de ceva mai bun.

Dar totusi, imi place sa cred  ca relatiile pe termen lung nu sunt complet eradicate, fiind doar o chestiune de a gasi persoana dispusa  sa puna si ea umarul la construirea relatiei.

Daca cineva doreste cu adevarat o relatie de succes, trebuie sa lucreze cel mai mult la comunicarea dintre parteneri si la construirea increderii, nicidecum sa abandoneze la primele probleme. Este intr-adevar greu sa gasim omul potrivit, dar cu siguranta el este acolo pentru fiecare dintre noi.

Daca vreti putin ajutor, folositi astrologia. Unele semne zodiacale se implica mai greu in relatii, pe cand altele prezinta disponibilitati puternice, avand sanse mari de a dezvolta relatii puternice si durabile.

Deci,  iata cele patru zodii care ne ofera cei mai buni parteneri pe termen lung:

Taur ( 20 Aprilie – 20 Mai )

Taurii sunt parteneri stabili si de incredere, devotati  relatiei lor.  Taurul va da clar de inteles ca vrea un angajament de lunga durata si nu tolereaza schimbarile  bruste si nesiguranta. Asa ca, sunt dispusi sa faca eforturi pentru a face relatia sa functioneze. Sunt amatori de stabilitate, dar nu plictisitori. Sunt parteneri senzuali, nu doresc relatii in paralel si nici aventuri. Le place sa experimenteze lucruri noi si se asigura ca relatia nu ajunge in puncte critice iremediabile.

Rac ( 21 Iunie – 22 Iulie )

Sunt extrem  de grijulii, ei prospera in relatii pe termen lung, deoarece sunt sinceri si stiu sa comunice. Nu le este teama sa-si impartaseasca sentimentele si isi incurajeaza partenerul  sa faca acelasi lucru. Sunt atasati de partener si le pasa, asa ca nu va asteptati de la un rac sa va lase la greu. Ei isi iau in serios angajamentele si se straduiesc in mod constant in relatie. Sunt atenti la nevoile emotionale ale partenerului lor si sunt deosebit de loiali. Se starduiesc sa invete in permanenta ceva nou de la persoana iubita, deci nu e de mirare ca sunt parteneri atat de extraordinari.

Fecioara ( 23 August – 22 Septembrie )

Fecioarele sunt firi  extrem de statornice. Cand apar probleme in relatie, le abordeaza pas cu pas pentru a le rezolva. In orice imprejurare se sfatuiesc cu partenerul si se starduiesc in permanenta sa-si imbunatateasca relatia.

Fecioarele sunt jucatori de echipa si stiu mereu cum sa abordeze o problema. Chiar daca uneori apar neantelegeri, se vor stradui sa le rezolve, consolidand si mai mult relatia.

Sunt persoane foarte loiale si amabile, fiind partenerii ideali in relatiile de lunga durata.

Balanta ( 23 Septembrie – 22 Octombrie )

Balantele adora relatiile pe termen lung. Pretuiesc armonia in cuplu si sunt extrem de rabdatoare. Nu se tem sa fie vulnerabile si oneste, ceea ce le ajuta sa-si comunice mai usor nevoile. Cand se angajeaza intr-o relatie, balantele isi doresc atat de tare ca aceasta sa functioneze incat vor face tot posibilul in acest scop. Sunt hotarate sa mentina armonia in relatie si sunt parteneri grozavi pe termen lung, deoarece fac eforturi pentru ca partenerul lor sa fie fericit. Iubesc stabilitatea si nici prin cap nu le trece sa devieze de la relatie.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa:  yourtango.com

Photo: pinterest.es

Share.

Comments are closed.