Aceste 4 zodii isi gasesc drumul in dragoste in cel mai simplu mod

0

Atunci cand ne lasam dusi de caruta, exista riscul sa facem alegeri gresite. Si asta mai ales in dragoste si relatie. Si totusi, exista 4 zodii care sunt mult mai predispuse decat celelalte sa faca alegeri gresite si sa se indragosteasca de persoana nepotrivita. Sa vedem care sunt acestea.

GEMENI: Nativii gemeni sunt nestatornici, mereu in cautare de ceva nou, drept pentru care relatiile lor se termina foarte repede si sunt sortite pieirii de cele mai multe ori. Deosebit de implicati si de incantati la inceput de relatie, acest fapt se schimba repede, iar persoana de langa el se dovedeste a nu fi cea potrivita.

FECIOARA:  “Cine alege culege“ spune proverbul, care caracterizeaza perfect atitudinea fecioarelor, cand vine vorba de dragoste. In viata de zi cu zi, fecioarele sunt firi foarte pretentioase, iar aceasta insusire nu se dezminte nici in relatie. Nu se dau in laturi sa fie critice, sinceritatea lor trecand deseori pragul politetii. Sunt distante si asteapta intotdeauna ca celalalt sa fie cel care cedeaza, chiar daca acest lucru se termina deseori foarte prost.

CAPRICORN: Opusul fecioarei este capricornul, care este atat de orbit de dragoste incat vede totul perfect. Este idealist si bineanteles acest lucru-i aduce esecuri si dezamagiri, in special in dormitor.Si iata ca si la acesti nativi, relatiile se termina inainte sa inceapa cu adevarat.

SAGETATOR: Campionul absolut al alegerilor gresite in dragoste este totusi sagetatorul. Acesta sufera cel mai des din cauza alegerilor gresite in ceea ce priveste iubirea. Dar cum fiecare dezamagire este o experienta, nu se lasa doborati usor si persevereaza in cautari zadarnice pana cand totusi norocul le surade.

Share.

Comments are closed.