Aceste zodii au cele mai grele karme – vor avea parte numai de suferinte

0

Sunt anumite zodii pentru care karma este extraordinar de importanta si se lupta cu partea ei negativa. Indiferent de ce fac, se lovesc adesea de greutatea ei si au nevoie de eforturi reale pentru a ii face fata.

Rac: nativul Rac este o zodie dragalasa si nevinovata, care adesea se confrunta cu o karma grea, fapt ce nu este tocmai drept. Aceasta zodie este printre cele care se lupta cu cele mai multe greutati in viata de zi cu zi. Acestia isi adora familia, insa au foarte multe probleme in interiorul ei, fiind adesea raniti in dragoste si nici la bani nu prea au “lipici”.

Problema Racilor este faptul ca se implica sentimental excesiv. Karma este sinonima cu echilibru, ceea ce Racii nu prea inteleg. Ei sufera intens, acumuland emotii negative, astfel ca atrag o karma grea, pe care sunt obligati sa o poarte.

Fecioara: Jupiter este planeta norocului, a karmei pozitive, guvernand semnul jovial al Sagetatorului si cel sensibil al Pestilor. Asupra zodiilor opuse celor doua semne fericite de mai sus, adica Gemeni si Fecioara, se rasfrange o karma negativa. Cu toate ca Fecioarele nu au foarte multe pacate de ispasit, destinul doreste sa le transmita ca au gresit pe undeva.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: iBelieve

Share.

Comments are closed.