Aceste zodii de barbati te pot cuceri dintr-o singura privire

0

Pentru aceste zodii de barbati este suficient sa te priveasca direct in ochi pentru a te cuceri definitiv. Puterea lor de seductie este una extraordinara, astfel ca nu mai este nevoie de cuvinte. Limbajul corpului, gesturile si ochii sunt atuurile pe care urmatoarele trei zodii de barbati le poseda si cu ajutorul carora reusesc sa puna pe jar orice femeie.

Berbec: acest  barbat este un cuceritor innascut. Te priveste pe sub gene si iti zambeste sugubat din coltul gurii. Privirea fierbinte a acestuia dar si intunecata este complet concentrata asupra ta, promitandu-ti pasiuni nebanuite. Te vrajeste pur si simplu, iar tu nu ai nici o putere sa te opui.

Gemeni: acesta este un maestru al flirtului. Stie cum sa se joace cu vorbele si cum sa isi foloseasca privirea pentru a iti capta atentia. Ochii lui transmit mesaje clare femeii pe care o place. Iti promite placere garantat, insa nu ai de unde sa stii acest fapt, pana nu incerci, tocmai ce vrea el ca tu sa faci.

Sagetator: privirea acestuia este insistenta, indrazneata. Te fixeaza cu privirea lui cercetatoare, astfel ca ajunge sa te captiveze. Prin privirile sale iti transmite bunadispozitie, astfel ca ajungi sa fi fascinata doar de prezenta lui si nu ai cum sa nu te indragostesti pe loc. Starea lui de spirit este una optimista, ochii lui exprimand exact ceea ce el simte.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: carolina.cl

Share.

Comments are closed.