Aceste zodii te parasesc fara nicio explicatie! Ai grija!

0

Dispar din viata ta atunci cand nu te astepti si lasa un gol imens, mult amar, suparare si deznadejde.

1. LEU

Leul este destul de individualist si nu se osteneste sa mai ofere cine stie ce explicatii cand inima sa este profund ranita. Nu accepta cicatrici pe suflet si, pentru a nu alungi amaraciunea, acest nativ pleaca fara sa spuna nimic, atat in cazul relatiilor de prietenie cat si cand vorbim despre iubire.

2. BALANTA

Balanta cantareste mereu totul. Acest semn zodiacal este extrem de preocupat ca relatia pe care o are, indiferent de natura ei, sa se bazeze pe principii clare. Nu accepta indoieli si confuzii si este extrem de explicit inca de la inceputul legaturii pe care o creeaza cu cineva.

3. FECIOARA

Nimic nu se compara cu durerea unei Fecioare. Acest semn zodiacal ofera totul intr-o relatie si se simte mereu singur intrucat este perfectionist. Dorinta ca totul sa fie impecabil si clar in legaturile sale este atat de puternica incat se poate simti tradat foarte usor.

4. CAPRICORN

Capricornul este introvertit si, prin urmare, daca si in timpul relatiei comunicarea cu partenerul este dificila, la despartire nu e de asteptat sa fie rostite cuvinte in plus. Nu accepta minciuna si nu suporta sa fie luat de prost, aceste doua motive fiind suficiente sa te paraseasca fara sa clipeasca.

Sursa: www.ccplus.ro via andreilaslau.ro

Photo: ici.radio-canada.ca

Share.

Comments are closed.