Zodiile care vor avea noroc cu carul in luna aceasta

0

HOROSCOP IULIE 2018. Luna iulie 2018 aduce schimbări mari pentru toate zodiile. Iată ce ţi-au pregătit şi ţie astrele pentru această lună fierbinte.

HOROSCOP IULIE 2018. BERBEC

Casa, familia şi securitatea personală sunt pe primul loc pentru tine în această lună. Ai putea să-ţi consumi o bună parte din energie îndrăgostindu-te pasional de cineva. Viaţa ta socială atinge cote maxime. Continuă să-ţi exprimi sentimentele faţă de cei din jurul tău.

HOROSCOP IULIE 2018. TAUR

Priorităţile tale din această lună sunt comunicarea, scrisul şi învăţatul. Este luna în care aprofundezi domeniile de care eşti pasionată. Vei avea multe conversaţii, aşa că ai grijă la confruntările cu familia ta. Nu te lăsa purtată de val. Poţi începe şi redecorarea casei. Sunt favorizate oportunităţile financiare, negocierile şi investiţiile. Ai putea călători mai mult.

HOROSCOP IULIE 2018. GEMENI

Apar schimbări pe plan financiar şi personal. Începi să ai mai multe discuţîi cu cei din jur, iar rezultatele se văd în buzunarul tău. Viaţă ta începe să se desfăşoare accelerat. Eşţi mai sociabilă şi mai încântătoare. Continuă să îţi pui întrebări despre ceea ce îţi doreşţi cu adevărat. Ai putea să obţii ceea ce vrei la începutul lui August.

HOROSCOP IULIE 2018. RAC

Vei învaţă să te apreciezi mai mult şi să te auto-evaluezi mai bine. Pot apărea probleme în relaţie la începutul lunii. Fii atentă ce apreciezi cel mai mult în viaţă, material, intelectual şi spiritual. Pot începe negocieri cu cei din jur iar cei dragi ar putea avea nevoie de mai multă atenţie. Nu cumpăra impulsiv şi nu încerca să îi convingi pe cei din jur că ai mereu dreptate.

HOROSCOP IULIE 2018. LEU

Este o lună a comunicării, în care vei avea mai multă energie ca niciodată. Ai grijă însă să nu te ambalezi prea tare. Vei avea multe activităţi cu prietenii în această lună. Viaţa socială este mai activă ca niciodată. Trebuie însă să înveţi să te accepţi mai mult şi mai bine şi să ai grijă la sănătate.

Citeste continuarea pe RTV.

Share.

Comments are closed.