Acestea sunt cele mai nefericite combinatii intre zodii. Nu te baga!

0

Scorpion – Berbec

 

Nativii din berbec si scorpion sunt dominate de orgoliu si vor incerca mereu sa aiba ultimul cuvant. In conditiile acestea, un echilibru este aproape imposibil de obtinut iar conflictele pot aparea fara vreun motiv anume. Mai mult decat atata, scorpionul va incerca mereu sa detina controlul asupra berbecului, care este incontrolabil.

 

Taur – Vărsător

 

Desi foarte diferite, cele doua zodii sfideaza legea contrastelor care se atrag. Taurul conservator – varsatorul nonconformist, taurul strict – varsatorul original. Varsatorul va visa mereu la libertate lipsita de orice reguli in timp ce taurului ii tihneste mai mult rutina si stabilitatea. Este o combinatie cu prognostic foarte foarte slab iar reusitele sunt doar exceptii care intaresc regula.

 

Rac – Gemeni

 

Diferentele fundamentale dintre gemeni si rac, fac imposibila o comuniune intre cei doi. Racii sunt foarte afectuosi iar gemenii sunt un monument de insensibilitate si evident ca nu pot oferi asta la randul lor! Gemenii sunt mai degraba fiinte rationale decat emotionale. Firea schimbatoare si instabila a geamanului va rani sufletul sensibil al racului si dorinta lui de stabilitate si securitate.

 

Planeta Pamant © Copyright 2017

Photo: Her.ie

Share.

Comments are closed.