Acestea sunt cele mai temperamentale zodii! Uite ce nativi isi pierd cumpatul usor si care raman intotdeauna calmi

0

Exista corelatii intre semnul solar (zodia) si obiceiurile noastre alimentare, preocuparea pentru sanatate, dar si predispozitiile la anumite dezechilibre fizice.

BERBEC

Sunt cei mai dinamici din tot zodiacul, consuma foarte multa energie, sunt impulsivi si agitati, tot timpul pusi pe fapte mari. Au nevoie de mult exercitiu fizic pentru a se mentine in forma, dar si pentru a-si consuma energia. Altfel, surplusul energetic se poate transforma lesne in tensiune nervoasa.

TAUR

Adora confortul, sunt gurmanzi si dornici sa-si satisfaca toate placerile, mai ales culinare. De regula sunt calmi, dar au din cand in cand izbucniri colerice.

GEMENI

Sunt de regula agitati, vorbareti, dinamici, indemanatici. Sunt dinamici, dar le lipseste forta fizica si de aceea ar fi bine sa-si fortifice organismul cu suplimente nutritive.

RAC

Statici, sedentari si introvertiti.

LEU

Acesti nativi au de regula o vitalitate de invidiat, dar din cauza ca nu prea stiu sa-si dozeze efortul si se cam neglijeaza, in timp poate sa apara uzura manifestata in principal prin bolile mentionate mai sus.

FECIOARA

Acesti nativi sunt de regula agitati si nervosi, se inrijoreaza repede si pot fi deseori ipohondri.

BALANTA

Au o tendinta accentuata spre leneveala si comoditate. Sunt rafinate, boeme si cu simt artistic. Vitalitatea este destul de scazutal.

SCORPION

Sunt firi linistite in aparenta, datorita autocontrolului, dar au din cand in cand izbucniri nervoase greu de imaginat. Sunt firi paradoxale.

SAGETATOR

Sunt vioi, gusta din plin placerile vietii, cad repede in extreme si excese, iubesc sportul (mai ales in aer liber), dar rareori sunt disciplinati.

CAPRICORN

Inchis, tensionat, adesea inclinat spre depresii. Au insa un umor sec, care ar trebui cultivat, pentru ca-i detensioneaza.

VARSATOR

Sunt execntrici, acumuleaza cu usurinta stresul, mai ales mental si au probleme in a exterioriza aceste stari. Sunt destul de neglijenti cu starea lor de sanatate.

PESTI

Sunt foarte sensibili, empatici, influentati de stimulii din mediu. Tind sa se izoleze ori de cate ori se simt neintelesi sau nu se pot adapta la un anumit context social.

SURSA

Share.

Comments are closed.