Acestea sunt vedete de etnie romă si ne mandrim cu ele

0

Nu mai este o rușine să fii de altă etnie, mai ales de etnie romă, dacă succesul și bunul simț te definesc. Unele vedetele din România de etnie romă recunosc cu mândrie că sunt romi, altele ocolesc acest subiect.

Vedete de etnie romă – Connect-r este mândru că este de etnie romă
Gestul lui Connect-r de la Premiile Muzicale din 2000, de a purta un tricou pe care scria mare “Sunt Țigan!” a fost de a-și recunoaște originile fără rușine, ci cu modestie. Tânărul artist de mare succes a recunoscut și recunoaște că se mândrește că este rom și nu vrea să se ascundă. Dacă, din păcate, cei de etnie romă au căpătat un statul rușinos în țară, dar și în afara ei, nu înseamnă că toți sunt la fel, iar vedetele demonstrează asta. Deși a declarat că a întâmpinat probleme legate de etnia sa din partea colegilor de breaslă, Connect-r nu vrea să se lase bruiat și vrea să se poarte frumos cu toată lumea, ceea ce își dorește la rândul său.

Despre vedetele care au refuzat să vorbească despre etnia lor, se ști totuși că sunt romi, lucru confirmat și de regele Daniel Cioabă. Este vorba despre Alex Velea, Ilie Dumitrescu sau Marius Lăcătuș.

Vedete de etnie romă – o altă vedetă mândră de originile sale este și Nicole Cherry
“Sunt de etnie romă și mă mândresc cu asta”, a declarant tânăra artistă Nicole Cherry, care a mai spus că este nepoata Corneliei Catanga și nu are nicio problemă cu originile ei. La fel ca și Connect-r, ea se mândrește și se simte bine cu faptul că este de etnie romă.

Despre Bănel Nicoliță, fotbalistul talentat s eștie că este de etnie romă, el însuși s-a mândrit cu asta, declarând că joacă pentru etnia sa și pentru imaginea țării. Adrian Copilul Minune face parte și el din categoria vedete de etnie romă, se mândrește cu asta și vrea să le dea copiilor săi o educație bună, pentru ca lumea să-și schimbe părerea despre romi.

Dorel și Marian Simion, printre cei mai cunoscuți pugiliști din România sunt de etnie romă și nu s-au ascuns de acest lucru. Mădălin Voicu este un bine cunoscut politician și apărător al drepturilor romilor, și el tot de etnie romă, etnie de care este foarte mândru.

Vedete de etnie romă – vedete care se ascund de etnia lor sau despre care se zvonește că sunt romi
Despre Andra Măruță și Ștefan Bănică Junior se zvonește că au origini de etnie romă. De altfel, unele vedete de etnie romă au declarat despre Bănică Jr. că este “de-al lor”. Și despre Viorel Lis sau Mihaela Rădulescu se știe că sunt de etnie romă, deși aceasta din urmă a fost implicată într-un scandal cu un admirator al său de pe rețelele de socializare online, pe care l-a jignit spunând că este rom.

SURSA

Share.

Comments are closed.