Afla cat de pacatos esti, in functie de zodia ta!

0

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit in emisiunea „Draga mea prietena” despre Zodiacul Pacatelor. Afla care sunt micile tale pacate, constiente sau inconstiente de multe ori.

Berbec – Berbecul este impulsiv si agresiv, greu de stapanit, poate sa-i faca pe cei din jur sa sufere din cauza comportamentului lui. Se aprinde repede, injura, dupa care se racoreste.

Taur – Nativii din zodia Taur sunt zgarciti si posesivi, de aceea ar trebui sa-si controleze aceste porniri. Deviza lor in viata este „decat sa traiesti mult si prost, mai bine putin si bine”.

Gemeni – Gemenii vorbesc mult, iar vorba multa este saracia omului. E pacat sa vorbesti mult, superficial, fara continut. Nativii acestei zodii trebuie sa se autocenzureze.

Rac – Racii isi cam plang de mila pentru a atrage compasiunea celor din jur. Insa, acestia nu au motive serioase sa se vaicareasca.

Leu – Trufia, aroganta, vanitatea inseamna structuri care ii pune pe Lei in ipostaze gresite. Acesti nativi trebuie sa inteleaga ca modestia estea cea care innobileaza sufletul cu adevarat.

Fecioara – Fecioara trebuie sa inteleaga ca trebuie sa-si iubeasca aproapele ca pe sine. Pacatul suprem este dat de faptul ca raneste destul de mult, critica, iar cuvantul devine bici.

Balanta – Balantele sunt si ele tentate de tot ce inseamna distractii in post.

Scorpion – Scorpionii au pacate carnale, intrucat sunt pasionali si se lasa cu usurinta ispititi.

Sagetator – Sagetatorii sunt si ei marcati de un pacat, si anume lipsa de cuvant. Fac promisiuni in van, dar nici macar nu se gandesc si nu au intentia sa le onoreze.

Capricorn – Capricornii fac pacate mici si dese, pentru ca au impresia ca sunt mai usor de spalat.

Varsator – Varsatorii sunt marcati de un pacat nu tocmai placut – lipsa de rabdare. Ei creeaza senzatia ca sunt oameni rabdatori, dar in esenta sunt mereu agitati si cedeaza poftelor de dulce.

Pesti – Cand este vorba de pacate, Pestii sunt primii pe lista. Mint frumos si sunt in stare sa dezvolte doua relatii in paralel.

SURSA

Photo: Chresten Tomlin Ministries

Share.

Comments are closed.