Afla ce spune ziua ta de nastere despre tine – Vezi ce calitati ai in functie de ziua saptamanii in care ai venit pe lume

0

Ziua ta de nastere dezvaluie un alt secret despre tine, diferit in functie de ziua saptamanii in care ai fost nascut.

Mariana Cojocaru a fost invitata in emisiunea “Draga mea prietena”, unde a vorbit despre semnificatia zilei de nastere.

Daca te-ai nascut intr-o zi de luni, inseamna ca pot exista doar doua tipologii clare. Ziua de luni spune ca esti sub patronaj lunar si ai o fire romantica, esti sensibil, esti om familist, serios, cu un sistem de valori autentice. Sau trebuie sa devii asa. Exista oameni care se nasc si stiu exact cum sa-si coorodoneze destinul conform zilei in care s-au nascut si sunt oameni care trebuie sa dobandeasca acele calitati. Daca esti Rac, Pesti, Scorpion, nascut intr-o zi de luni, abilitatile specifice acestei zile functioneaza perfect. Daca esti Berbec, Leu sau Segatator, inseamna ca trebuie sa-ti mai temperezi caracterul.

Daca te-ai nascut intr-o zi de marti, inseamna ca ai un patron secret, planeta Marte. Trebuie sa te iei la tranta cu viata, ca trebuie sa fii un om luptator, determinat, hotarat, ca trebuie sa inveti ce este competitia. Este important sa te bucuri de clipa traita atunci, la prezent, fara a te uita cu manie in trecut si fara a construi foarte mult pentru viitor.

Daca te-ai nascut intr-o zi de miercuri, patronul tau este Mercur. Inseamna ca trebuie sa fii un om jovial, sa inveti sa socializezi foarte bine, sa comunici cu cei din jur, sa scrii, sa citesti bine. Mercur este patronul comertului, deci trebuie sa fii un bun negustor, negociator, sa iubesti calatoriile.

Daca te-ai nascut intr-o zi de joi, este foarte bine pentru ca ziua de joi  este guvernata de Jupiter, care este considerat patronul norocului si atunci iti da pe deoparte sinceritate, agilitate, noroc de a reusit mai reusi decat ceilalti. A concepe un copil in astfel de zi, inseamna a aduce pe lume un pui de om cu noroc.

Daca esti nascut intr-o zi de vineri, esti patronat de Venus, planeta iubirii. Copiii care se nasc intr-o zi de vineri sunt foarte carismatici. Drept dovada, acesti oameni sunt foarte buni, creeaza armonie in mediul in care intra. Pana si simpla aparitie calma nu face decat sa tempereze in orice structura. Vei fi un partener de viata cu recomandare. Sau trebuie sa devii asa.

Daca esti nascut sambata, esti foarte muncitor, serios si foarte implicat in lucruri. Persoanele nascute sambata sunt meditative, muncitoare, corecte, punctuale si rabdatoare. Sambata oamenii au structura de corectitudine.

Daca esti nascut duminica, guvernator este soarele, drept dovada ca aici sunt oamenii care au un grad de notorietate foarte bun, liderii, cei care ies la rampa, care au stralucire si care reusesc sa fie recompensati de societate asa cum isi doresc ei. Trebuie sa fie altruisti si generosi cu cei din jur. Au suflet nobil, tinuta regala, spirit de cuceritori.

AFLA MAI MULTE DETALII URMARIND VIDEOUL

SURSA: kfetele.ro

Photo: The Onion

 

Share.

Comments are closed.