Afla ce spune zodiacul relatiilor si al casatoriilor despre fiecare semn zodiacal

0

Astrologul Mariana Cojocaru iti spune cate mari iubiri ai in functie de zodie.

Berbec – Berbecul este foarte adaptabil, ceea ce inseamna ca are inscrise minimum trei relatii si maximum pana termina tarcoalele.

Taur – Acest nativ nu suporta schimbarile. De regula, are o casatorie si buna, dar trebuie sa aiba de unde se infrupta.

Gemeni- Gemenii au inscrise doua relatii serioase. In momentul in care intra intr-o relatie, nu o rup, fiindca sunt foarte statornici.

Rac – Racul are inscrise trei relatii. Prima partenera seamana cu mama, a doua gateste ca mama, iar la a treia relatie partenera este foarte tanara.

Leu – Pentru nativul nascut in Leu, numai una e sultana. In momentul in care se casatoreste, Leul este foarte atent la detalii.

Fecioara – Are inscrise doua relatii, ceea ce inseamna ca prima partenera e interesanta, inteligenta, iar cea de-a doua trebuie sa compenseze ce nu a avut prima.

Balanta – Balanta este un semn cardinal, adica are trei mari relatii. De obicei, are de unde alege, asadar la acest capitol sta foarte bine.

Scorpion – Scorpionul este, de regula, statornic. Se spune ca in momentul in care se casatoreste, ii ofera totul partenerei, insa cand are ocazia mai calca si stramb.

Sagetator – Sagetatorul iubeste aventura, de aceea se spuna ca pentru el casatoria este doar o regula, care poate fi incalcata.

Capricorn – Capricornul are inscrise trei iubiri importante sau, din contra, merge in zona de refuz, si alege singuratatea.

Varsator – Varsatorul este semn zodiacal fix, de regula are o singura partenera, dar poate merge si pe ideea unei casatorii moderne, lipsita de prejudecati.

Pesti – Pestii au inscrise doua iubiri mari pe horoscopul general, dar in realitate poate avea mai multe partenere in acelasi timp.

SURSA

Photo: Onlymyhealth

Share.

Comments are closed.