Afla cum iti influenteaza luna nasterii starea de sanatate si la ce boli ai putea fi predispus

0

Conform expertilor, luna in care ne-am nascut poate determina riscul aparitiei anumitor boli.

Din randurile de mai jos, poti afla si tu la ce boli esti predispus:

  1. Decembrie – Ianuarie – Februarie

Cei care se nasc in lunile friguroase au un risc crescut de deficit de vitamina D. Conform cercetatorilor, acestia sunt de asemenea predispusi la afectiuni cardiovasculare. Ba mai mult, pot suferi tulburari bipolare, schizofrenie sau alzheimer.

  1. Martie – Aprilie – Mai

Se pare ca persoanele nascute in aceste luni sunt predispuse bolilor autoimune, precum scleroza multipla, artrita reumatoida si colita ulcerativa. Ba mai mult, acestia sunt predispusi alergiilor si astmului.

  1. Iunie – Iulie – August

Cei care sunt nascuti vara se caracterizeaza prin schimbarile bruste de dispozitie, de la euforie la depresie chiar. Pentru acestia consumul excesiv de alcool si tulburarile de alimentatie reprezinta un risc. Alte probleme sunt cele dermatologice, precum chiar si cancerul de piele.

  1. Septembrie – Octombrie – Noiembrie

Persoanele care s-au nascut in aceste luni sunt predispuse problemelor pulmonare, precum astmul. Ba mai mult, pot intampina diferite alergii alimentare la nuci, miere sau lapte. Se pare ca acestia prezinta un risc ridicat de ADHD – tulburari de deficit de atentie.

Conform topremediinaturiste.ro, persoanele care s-au nascut toamna au sanse sporite de a ajunge la varsta de 100 de ani. Persoanele cu cele mai putine sanse de a ajunge la aceasta varsta sunt persoanele nascute primavara.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Medonet

Share.

Comments are closed.