Afla in ce animal te vei reincarna in functie de zodie

0

Esti curioasa sa stii in ce te-ai putea reincarca in viata de apoi? Iata ce spun astrele in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Berbec – Nevoia de adrenalina va fi inlocuita in viata de apoi de dragostea de familie, iar aventura va continua sa domine in viata ta, doar ca printre liane fiindca te vei reincarna in maimuta.

Taur – Fiindca esti o zodie de pamant, cel mai probabil te vei reincarna intr-un animal pasnic si vei avea o viata linistita la tara.

Gemeni – Daca esti nascuta in zodia Gemeni, astrele spun ca te vei reincarna in cameleon. Cu toate va vei avea o viata tacuta, te vei bucura de capacitatea ta de a-ti schimba aspectul in functie de mediul inconjurator.

Rac – La reincarnare, racul va deveni o felina teritoriala – poate o leoaica sau o pantera. In orice caz, vei fi un spirit luptator.

Leu – In urmatoarea viata, nu vei mai fi un spirit aventurier, fiindca te vei reincarna in foca sau leming – un animal arctic care isi traieste viata cu teama ca va fi mancat.

Fecioara – Nativul din zodia Fecioara se va reincarna intr-un caine de sanie. Astfel, iti vei da seama ce inseamna colaborarea cu cei din jur.

Balanta – Viata ta viitoare va fi una pe fuga, fiindca te vei reincarna intr-un caine de politie sau intr-unul de paza.

Scorpion – Astrele iti rezerva o viata viitoare complet diferita de cea pe care o traiesti in prezent. Te vei reincarna in ursoaica, ceea ce inseamna ca vei fi teritoriala si geloasa.

Sagetator – Daca in viata actuala ai parte de multa adrenalina, dupa reincarnare te vei linisti si asta pentru ca vei fi un ur koala.

Capricorn – In urmatoarea ta viata vei fi o mangusta care va trai in comunitati mari si galagioase. Cu alte cuvinte, vei fi un animal vesel, zglobiu si te vei rasfata in mod constant.

Varsator – De liniste vei avea parte in urmatoarea ta viata, intrucat te vei reincarna in delfin – un mamifer dragut si jucaus.

Pesti – In viata urmatoare vei avea parte de multa libertate si iubire, fiindca vei fi un porumbel. Astfel, vei trai fiecare clipa din plin, fara ca jobul sau viata sociala sa-ti stea in cale.

SURSA

Photo: Pinterest

Share.

Comments are closed.