Ai ascendentul in Sagetator? Afla ce-nseamna asta

0

Sunt persoane libertine, care actioneaza numai dupa propriile conceptii si idei. Nu suporta regulile, strictetea si barierele. Intotdeauna reusesc sa se descurce si sa o scoata la capat pe cont propriu. Sunt veseli si optimisti, nu se lasa descurajati cu una cu doua si intr-un fel sau altul reusesc mereu sa rezolve orice situatie.

Sunt firi active, nelinistite, care mereu cauta cev a nou si ceva mai bun. Le place aventura, se plictisesc repede si mereu sunt ocupati sa gaseasca ceva neobisnuit si inedit. De multe ori doar firea optimista ii mai poate ajuta sa ia deciziile cele mai intelepte, deoarece sunt destul de superficiali si neatenti cu cei din jur.

Asta cu exceptia prietenilor, carora le ofera mereu cele mai sincere sfaturi si sprijin neconditionat. Firea nonconformista ii face insa sa spuna lucrurilor pe nume, si nu intotdeauna suntem incantati sa auzim ce au ei de spus! Dar putem fi convinsi oricand ca sunt deosebit de sinceri, chiar daca uneori asta doare.

Firea nelinistita ii face sa adore excursiile si calatoriile, sa doreasca mereu sa cunoasca locuri si oameni noi si sa faca tot posibilul si imposibilul pentru a-si atinge telurile.

Planeta Pamant © Copyright 2017

Photo: Mag For Women

Share.

Comments are closed.