Ai ascendentul in Pesti? Vezi ce inseamna acest lucru

0

Ascendentul in Pesti vede realitatea deformata din cauza sensibilitatii lui sporite si a credintei ca toata lumea este buna si corecta. Aceasta atitudine produce inevitabil suferinta. Neincrezator in fortele proprii isi pune singur piedici din aceasta cauza.

Preocupat de binele celor din jur si de bunastarea lor, mai mult decat de a lui personala isi va gasi implinirea doar ajutand din umbra. Ascendentul in pesti isi va dori mereu sa fie anonim si se va feri sa fie in centrul atentiei. Mereu singur, retras, isi va dori sa stea departe de ochii curiosilor.

Romantic incurabil si melancolic va face tot posibilul ca partenerul lui sa se simta iubit, oferindu-i surprize la lumina lumanarilor. Este foarte greu sa-l aduci la realitate, el traind intr- o lume imaginara pe care si-o creaza singur.

Mereu un prieten vrednic, dispus sa ajute si sa faca tot ce depinde de el. Naiv si usor influentabil, cantareste indelung si ia foarte greu decizii. Pastreaza cu usurinta un secret mai ales ca este in firea lui sa fie secretos.

 

Planeta Pamant © Copyright 2017

Photo: Men Health India

Share.

Comments are closed.