Alina Pușcaș s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini de la nunta prezentatoarei

0

Alina Pușcaș şi Mihai Stoenescu au făcut cununia civilă! Vestea a fost dată pe Instagram chiar de către proaspăta mireasă! Mulți au rămas surprinși când au aflat că Alina Pușcaș s-a căsătorit, pentru că știau că aceasta este deja măritată.

De fapt, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu, tatăl copiilor ei, erau căsătoriți doar religios. În momentl în care au botezat-o e fiica lor, Melissa, în 2017, Mihai a decis să-i facă o surpriză prezentatoareai „Te cunosc de undeva!” și să facă, odată cu botezul, și cununia religioasă.

 

admiratorii Alinei au fost pe fază, iar felicitările nu au lipsit. ”Casa de piatra si sa va iubiti o viata, chiar si dincolo de ea 😙😙😙👰🤵💏”, ”Felicitaaari! Casa de piatra si viata lunga impreuna, in fericire si iubire!!! 😍😘❤️❤️🎉🎉🎉”, ”Fericire maxima suflet frumos ! ❤️”, ”💕Felicitări sa aveti parte de toata iubirea,fericirea din lume alături de comorile voastre💕🥂🎉😍🤗”, ”Felicitări !!🥰 Casă de Piatră și multă fericire !❤️”, au fost câteva dintre comentariile postate de fanii Alinei.

Share.

Comments are closed.