Am intrat în semnul Scorpionului. Cum influențează cel mai puternic semn al zodiacului soarta celorlalte zodii

0

Scorpionul este cel care ne va influenţa pentru următoarele săptămâni. Este considerat cel mai puternic semn zodiacal şi apreciat pentru sinceritate.

Mai mult de atât, nativii Scorpion sunt girjulii, pasionali şi foarte practici. Dacă vorbim de defecte, însă, tind să fie geloşi, încăpăţânaţi şi uneori să ducă lucrurile la extrem.

Luna, planeta emoţiilor, tranzitează semnul Leului şi face o quadratură cu Mercur, planeta comunicării. În traducere, asta înseamnă că toţi nativii trebuie să atenţi la cum interacţionează pentru că este foarte uşor să generăm conflicte şi unele destul de grave. Mai ales că Soarele se află la graniţa dintre Balanță şi Scorpion, aşa că vor avea loc schimbări.

SEMNELE DE APĂ, sunt avantajate în următoarea lună. Astăzi în schimb, trebuie să fiţi atenţi la bani şi să nu faceţi excese. Deşi sunteţi plini de energie, direcţia în care o îndreptaţi este foarte importantă.

SEMNELE DE FOC ar putea afla lucruri noi despre familie, iar asta poate cauza neînţelegeri dacă nu apelaţi la diplomaţie. Aveţi grijă ce semnaţi astăzi şi citiţi cu atenţie orice document sau hârtie care pare neimportantă.

Dacă vorbim de ELEMENTUL PĂMÂNT, aici îi încadrăm pe Tauri, Capricorni și Fecioare. O veste importantă v-ar putea schimba starea. Fie că vorbim de ceva pozitiv sau nu, încercaţi să nu vă îi neglijaţi pe cei dragi.

Iar pentru SEMNELE DE AER, un conflict ar putea fi pe ordinea de zi. Tindeţi să vă enervaţi prea repede – pe un superior cel mai probabil, şi cum nu puteţi să vă certaţi cu el altcineva va avea de suferit. Încercaţi să vă temperaţi şi să vă îndreptaţi atenţia către persoana iubită.

Share.

Comments are closed.