Am intrat în zodia Balanță: cum este afectată fiecare zodie

0

Odată cu echinocțiul de Toamnă, eveniment care a avut loc pe data de 23 septembrie, am intrat în zodia Balanță. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie! O zodie este puternic avertizată de astre!

Zodia Balanță – Berbec

Sezonul Balanței va scoate îți în evidență partea indecisă. Astfel că, vei avea probleme în luarea deciziilor în săptămânile următoare.

Zodia Balanță – Taur

Vei fi mult mai sociabil în sezonul Balanță. Vei fi la curent cu tot ce ține de prietenii vechi și vei stabili legături cu rudele. Te vei distra de minune!

Zodia Balanță – Gemeni

Nu-ți vei mai plânge de milă încontinuu, ci vei acționa! Vei lăsa tristețea să scoată la iveală tot ce-i mai bun din tine!

Zodia Balanță – Rac

Vei petrece sezonul Balanței având o mentalitate sănătoasă și pozitivă. Vei aprecia tot ceea ce ai fără să crezi că e o întâmplare, ci că totul ți se cuvine cu adevărat.

Zodia Balanță – Leu

Vei avea multe episoade de mânie la începutul sezonului Balanței. Veți purta ranchiună care vă va devora încet pe interior! Mare atenție!

Zodia Balanță – Fecioară

În timpul sezonului Balanță, veți reduce viteza și nu veți mai alerga pentru tot și toate. Vei fi mult mai răbdător decât de obicei.

Zodia Balanță – Balanță

Partea ta superficială se va manifesta în timpul sezonului Balanță. Vei deveni prea obsedat de aparențe și te vei asigura că găsești calea „corectă”.

Zodia Balanță – Scorpion

Vei avea o atitudine relaxată pe tot parcursul sezonului Balanță. Vei avea parte de o perioadă plăcută, pe care o meriți din plin!

Zodia Balanță – Săgetător

Vei acționa indulgent în timpul sezonului Balanță, atât față de tine, cât și față de cei din jur. Ai de gând să te tratezi, să te menajezi, pentru că meriți!

Zodia Balanță – Capricorn

O să-i pui pe alții înaintea ta în timpul sezonului Balanță. Vei face sacrificii și vei contonua să acționezi altruist, ca de fiecare dată!

Zodia Balanță – Vărsător

Vei fi mai responsabil în acest sezon al Balanței. Te vei comporta ca un adult matur și ar trebui să fii mândru de tine pentru că reușești să faci tot ce-ți propui!

Zodia Balanță – Pești

Sezonul Balanței va scoate în evidență setea de cunoaștere. Vei pune multe întrebări și vei explora multe idei și lucruri noi.

Share.

Comments are closed.