Amesteca aceste ingrediente, iar casa ta va mirosi minunat!

0

Mirosul din casele noastre afecteaza foarte mult starea noastra de spirit. Deci, daca vrei sa fii relaxat si linistit in timp ce stai acasa, ar trebui sa ai un miros frumos in casa ta. Din nefericire, nu intotdeauna putem avea un miros frumos in casa. Pentru a preveni mirosurile neplacute, majoritatea oamenilor cumpara odorizatoare de aer, care ascund mirosul doar pentru o vreme, si cand efectul lor se estompeaza, mirosul neplacut va fi in continuare acolo.

Iata o reteta pentru o aroma naturala, care este mult mai eficienta decat odorizatoarele de aer. Cand pulverizati in jurul casei dvs., mirosul placut va ramane mult timp. Ingredientele nu sunt deloc scumpe, iar oaspetii dvs. vor iubi mirosul sigur! De asemenea, este foarte usor de pregatit. Pregatiti imediat urmand instructiunile de mai jos.

Veti avea nevoie de aceste ingrediente :

1 lingura de bicarbonat de sodiu
3 cesti de apa calduta
3 linguri de balsam de rufe
O sticla cu pulverizator
Mod de preparare si utilizare:

Adaugati cele 3 linguri de balsam de rufe in sticla. Apoi adaugati cele 3 cesti de apa calduta. Adaugati lingura de bicarbonat de sodiu, inchideti sticla. Agitati sticla pana cand amestecul este omogen.
Parfumati amestecul peste tot.

De asemenea, in afara de aceasta exista multe alte odorizatoare naturale, pe care le puteti utiliza. Pentru a economisi mai multi bani, avem o reteta pentru un balsam de rufe de uz casnic. De asemenea, cu balsamul de uz casnic, hainele dvs. vor avea un miros unic si placut.

Veti avea nevoie de aceste ingrediente:

10 g de bicarbonat de sodiu
150-200ml de apa fierbinte
20 picaturi de ulei esential

800 ml de otet de mere
Container de plastic de 3,5 litri
Mod de preparare si utilizare:

Asigurati-va ca recipientul din plastic este fabricat din plastic si este mare. Deoarece balsamul de rufe creste si se va varsa din recipient. Adaugati apa fierbinte in recipient. Apoi adaugati bicarbonatul si otetul de cedru de mere, aceasta va provoca o reactie chimica si va produce bule, dar este normal. Cand bulele se opresc, puneti amestecul intr-o sticla goala de balsam de rufe. Adaugati ulei esential (cateva picaturi). Se amesteca pana cand amestecul este omogen si pastrati-l intr-un loc intunecos si rece.

Balsamul de rufe poate fi utilizat daca este adaugat in masina de spalat sau in timp ce hainele sunt umezite. Pur si simplu utilizati-l ca un balsam normal de rufe, va face hainele dvs. miros frumos pentru o lunga perioada de timp. In loc sa cumparati amestecuri de produse chimice, faceti-le in mod natural acasa si economisiti o multime de bani. Veti fi impresionati de rezultate cu siguranta. Incepeti sa le faceti acum!

Share.

Comments are closed.